ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διά βοής και υπό συνθήκες εκφοβιστικού κλίματος η γενική συνέλευση του Πανιωνίου απέρριψε οριστικά την πρόταση των Κύπριων επιχειρηματιών για την αγορά της ΠΑΕ. Ο Γ. Βεντούρης που έγινε δέκτης κατηγοριών ότι ο Πανιώνιος ανήκει στο «άρμα» του Ολυμπιακού, τις αντέκρουσε και παραιτήθηκε. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει νέα γενική συνέλευση για εκλογή νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ. Το ταμείο της ομάδας έχει μηδενική ρευστότητα, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι σήμερα θα παραιτηθεί και ο προπονητής, Τάκης Λεμονής. Στη γενική συνέλευση σημειώθηκαν και μικροεπεισόδια μεταξύ μελών.

ΠΑΟΚ: «Ανθρακας αποδείχθηκε ο θησαυρός», καθώς ο Βασίλης Φλωρίδης απέσυρε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Αρχικώς, η διοίκηση ζήτησε απ’ τον εκπρόσωπο του ομογενή επιχειρηματία να εγγυηθεί πως θα δώσει στην ομάδα τα 7 εκατομμύρια ευρώ που είχε υποσχεθεί. Κι εκείνος, όχι μόνο δεν πρόσφερε εγγυήσεις, αλλά απέσυρε και τους ορκωτούς ελεγκτές απ’ τα γραφεία της ΠΑΕ.

ΚΑΒΑΛΑ: «Γέφυρες» προς την πλευρά Ψωμιάδη ρίχνει η δημοτική αρχή της Καβάλας. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Σημιτζής τόνισε πως είναι αναγκαία μία συνάντηση με την οικογένεια Ψωμιάδη.

ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: Με κατηγορηματικό τρόπο ο διεθνής διαιτητής Δημήτρης Καλόπουλος διέψευσε το δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που ανέφερε ότι ο καταζητούμενος Μάκης Ψωμιάδης εμφανίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο βουλκανιζατέρ που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη!

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Πλώρη για μετάλλιο έχουν βάλει στο ανοιχτό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι Αιμίλιος Παπαθανασίου – Αλέξανδρος Δραγούτσης. Οι αθλητές των Σταρ, ύστερα από οκτώ κούρσες, βρίσκονται στη 2η θέση. Στα Λέιζερ (7 ιστ.), ο Β. Χειμώνας είναι 7ος και ο Αντ. Μπουγιούρης 27ος.

ΤΟΡΝΕΪΝΤΟ: Οι Τριγκώνης – Πασχαλίδης συνεχίζουν την προσπάθειά τους για να διασχίσουν το Αιγαίο (Θεσσαλονίκη – Κρήτη) χωρίς την υποστήριξη προηγμένων συστημάτων πλοήγησης.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στον τελικό των 100μ. ύπτιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων / νεανίδων (Βελιγράδι), προκρίθηκε ο Αλέξανδρος Θεοχαρίδης. Ο αθλητής του Αρη Θεσσαλονίκης πέτυχε τον δεύτερο χρόνο των ημιτελικών με 56.00, ο οποίος αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων. Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης ακυρώθηκε στα 200 μ. πρόσθιο.

ΣΤΙΒΟΣ: Στις 13 Ιουλίου θα διεξαχθούν στο Ρέθυμνο τα «27α Βαρδινογιάννεια». Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 15.15. Στη Λιλ της Γαλλίας συνεχίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων. Χθες, οι Κλ. Μπουσγκιοκάι και Β. Κοτσοβού δεν πέρασαν στον τελικό του ακοντισμού. Από ελληνικής πλευράς θα αγωνιστούν σήμερα η Γ. Στεφανίδη (επί κοντώ), Μ. Αναστασάκης, Θ. Μανωλόπουλος (σφυροβολία) και Π. Μπεκιάρης (110μ. εμπ.).

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ: Η Πιεονγκτσάνγκ ανέλαβε τη διοργάνωση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή