ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο 4ος αντιπρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Μώραλης, μίλησε στην ιστοσελίδα του «Sky Sports» σχετικά με τον ενδεχόμενο πώλησης του Τοροσίδη στη Στόουκ Σίτι: «Δεν έχουμε δεχθεί καμία πρόταση για τον Τοροσίδη. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και σχεδιάζουμε τη νέα περίοδο με τον ίδιο στην ομάδα μας. Αν δεχθούμε κάποια μεγάλη πρόταση, είμαστε έτοιμοι να διαπραγματευθούμε».

ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ: Αγανακτισμένος για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Λάρισας. Σε συνέντευξή του σχολίασε αρνητικά τη στάση της ΕΠΟ στο θέμα της αδειοδότησης του ΟΦΗ και είπε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια εις βάρος της. Επίσης είπε ότι θα στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Β. Μαρινάκη, ζητώντας να μην επικυρωθεί η βαθμολογία στο Δ.Σ. της Δευτέρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Αντρέ Σκέμπρι. Ο 25χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από τη Μάλτα υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ: Ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας από το 0-0 που πήρε από την Κολομβία δεν άξιζε η Αργεντινή στη δεύτερη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα.

ΡΕΚΟΡ: Τον διάπλου του Αιγαίου Πελάγους με αγωνιστικό σκάφος τορνέιντο χωρίς τεχνολογικά μέσα πλοήγησης πραγματοποίησαν οι ιστιοπλόοι μας Ιορδάνης Πασχαλίδης και Κώστας Τριγκώνης. Οι πρωταθλητές μας ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη και τερμάτισαν στα Χανιά, καλύπτοντας 560 ναυτικά μίλια σε 72 ώρες, κάτι που δεν έχει επαναληφθεί παγκοσμίως.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Το ασημένιο μετάλλιο στο ανοιχτό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ολυμπιακών κλάσεων (Ελσίνκι) κατέκτησαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αλέξανδρος Δραγούτσης. Την πρώτη θέση στα Σταρ πήραν οι Ισπανοί Φερνάντο Ετσαβαρί / Φερνάντο Ροντρίγκεζ Ριβέρο.

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ: Οι Δ. Σολωμού και Ευαγγ. Πλατανιώτη θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη συγχρονισμένη κολύμβηση, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, της Σαγκάης (16-24/7). Οι Αλ. Μάνος, Στ. Παπαρούνας, Μ. Τζίφας, Ιουλ. Μπανούση και Ελ. Κατσούλη θα αγωνιστούν στις καταδύσεις.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Την πρόκρισή τους στις εννέα καλύτερες ομάδες του γκραν σλαμ, που διεξάγεται στο Γκστάαντ της Ελβετίας, εξασφάλισαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Την 4η θέση κατέλαβε ο Αλέξανδρος Θεοχαρίδης στον τελικό των 100 μ. ύπτιο, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων. Η εθνική ομάδα 4×100 ήρθε 8η στο ελεύθερο νεανίδων και ο Ν. Μανουσάκης 12ος στα 1.500 μ. ελευθ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή