Οι δικές τους ομάδες απασχολούν τους Ομπράντοβιτς, Ιβκοβιτς

Οι δικές τους ομάδες απασχολούν τους Ομπράντοβιτς, Ιβκοβιτς

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με διστακτικότητα, αλλά και αβεβαιότητα για το αν το οικονομικό πρόγραμμα περικοπών που έχουν εκπονήσει οι διοικήσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα έχουν τις λιγότερες δυνατές απώλειες παικτών, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, παραμένουν στους πάγκους των «αιωνίων».

Στη χθεσινή κλήρωση της Ευρωλίγκα, ο Ομπράντοβιτς επανέλαβε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη για τις ελληνικές ομάδες, λόγω της κρίσης, κατανοεί τις περικοπές του «πράσινου» προϋπολογισμού και άφησε να εννοηθεί το αυτονόητο. Οτι ο ίδιος, πέραν των εγγυήσεων που δίνει η 12χρονη παρουσία του στον πάγκο, δεν μπορεί να παρέμβει στις διαπραγματεύσεις που θα κάνει η διοίκηση με τους παίκτες για τη μείωση των αποδοχών τους.

«Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι οι παίκτες μου. Τους αγαπάω και τους οφείλω όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου. Αλλά είναι μία δύσκολη κατάσταση, γιατί έχουμε δέκα παίκτες με συμβόλαια και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε μία λύση και ο καθένας θα πρέπει να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται, γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να «παραιτηθεί» από κάποια πράγματα» είπε χαρακτηριστικά ο «Ζοτς» και περιμένει τις συζητήσεις που θα γίνουν με όλους τους παίκτες, είτε για μείωση, είτε για την ανανέωση των συμβολαίων τους (Περπέρογλου, Τσαρτσαρής).

Ο Ομπράντοβιτς δεν σχολίασε την κλήρωση, θεωρώντας ότι αν δεν διαμορφωθούν όλες οι ομάδες, θα είναι άκαιρο και ανώφελο.

Στον Ολυμπιακό, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς έκανε διευκρινιστική δήλωση για τους λόγους αποχώρησης των Αγγελόπουλων, αλλά «φωτογράφισε» την πιθανή παραμονή τους και κατ’ επέκταση τη δική του. «Στους συμπατριώτες μου δημοσιογράφους δήλωσα ότι έχω κάποιες πληροφορίες ότι οι κύριοι Αγγελόπουλοι μπορεί να μείνουν στην ομάδα. Δεν είπα ποτέ ότι οι κύριοι Αγγελόπουλοι έφυγαν λόγω της κρίσης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή