Ανοιχτό παράθυρο για το κομμάτι του παζλ που λείπει στον Βαλβέρδε

Ανοιχτό παράθυρο για το κομμάτι του παζλ που λείπει στον Βαλβέρδε

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις ημέρες συμπλήρωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Μέσα απ’ τις προπονήσεις, αλλά και μία σειρά φιλικών αγώνων έως το τέλος Ιουλίου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις αναφορικά με το δυναμικό των «Πειραιωτών».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, αποκάλυψε χθες πως έως το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί άλλη μία μεταγραφή. Υπογράμμισε δε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με τη Βαλενσιέν για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες και τόνισε πως είναι στη διακριτική ευχέρεια της διοίκησης και του προπονητή το θέμα της μεταγραφής του Γέστε.

«Του Σάντσες είναι μία υπαρκτή περίπτωση. Το γνωρίζουν όλοι. Εχει ξεκινήσει απ’ τον Γενάρη. Θα έλεγα πως είναι ένα μεγάλο σίριαλ, πλέον. Τώρα ο παίκτης αγωνίζεται στο Κόπα Αμέρικα. Υπάρχει μία διαπραγμάτευση με τη Βαλενσιέν. Είχε σταματήσει για δύο – τρεις ημέρες. Νομίζω πως εκ νέου θα ξεκινήσει μία συζήτηση. Είναι ένας παίκτης που πιστεύουμε πως είναι καλός. Και το κρίνει κυρίως ο προπονητής που θεωρεί πως θα ταίριαζε στην ομάδα μας. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή», υπογράμμισε ο κ. Μώραλης.

Επί αυστριακού εδάφους, ο Ιβάν Μαρκάνο μίλησε για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας: «Είχα συζητήσει προτού υπογράψω με κάποιους από τους παίκτες και με προπονητές. Ολοι μου είπαν ότι είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα και πως δουλεύει πολύ καλά. Από την πρώτη στιγμή το κατάλαβα αυτό».

Ο Ισπανός ξεκαθάρισε πως μπορεί να παίξει το ίδιο αποτελεσματικά, τόσο στο κέντρο όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας και έδωσε τις συντεταγμένες βάσει των οποίων θα πρέπει να πορευθεί ο Ολυμπιακός για να διακριθεί στην Ευρώπη: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τους αγώνες που είναι στην έδρα μας και να προσπαθήσουμε κάτι περισσότερο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αν παίξεις καλά στην έδρα σου, μπορείς να πας μακριά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή