Αίσιο τέλος με Κωνσταντόπουλο

Αίσιο τέλος με Κωνσταντόπουλο

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, με τα εργομετρικά τεστ των ποδοσφαιριστών, τη συνάντηση Χιμένεθ – Αδαμίδη, περιελάμβανε και συμφωνίες! Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αποτελεί από χθες κομμάτι της ομάδας και σήμερα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του, αφού, βέβαια, περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο διεθνής τερματοφύλακας θα εισπράξει, περίπου, 340.000 ευρώ καθαρά για δύο χρόνια, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους στόχων και συμμετοχών. Η Κέρκυρα από την πλευρά της θα βάλει στα ταμεία της, περίπου, 90.000 ευρώ μετρητά, τις εισπράξεις ενός φιλικού παιχνιδιού των δύο ομάδων και θα αποκτήσει ένα ποδοσφαιριστή δανεικό, με τον Δημήτρη Φροξυλιά να είναι ο επικρατέστερος.

Χθες το μεσημέρι, εξάλλου, ήρθε στην Αθήνα ο Μανόλο Χιμένεθ με τους συνεργάτες του, Ντάνι Παστόρ, Χεσούς Μαλαγκόν, Αλέξανδρο Κολιάδη και συναντήθηκαν με τους Αδαμίδη, Δημητριάδη, Γκρέταρσον, με κεντρικό θέμα τον προγραμματισμό της σεζόν.

Αρχικά, διευθετήθηκαν κάποιες λεπτομέρειες, σχετικά με το ταξίδι στη Σλοβενία, όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός ενημερώθηκε για την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Κάλα, Χοσέ Κάρλος, Τσουκαλά, Κωνσταντόπουλου, αλλά και για την έλευση των Χέλγκασον, Κατσέτη, που αναμένεται να υπογράψουν. Επίσης, έγινε κουβέντα και για τους παίκτες που πρέπει να αποχωρήσουν.

Αναφορικά με τη μεταγραφή επιθετικού, ο Ισπανός δεν έθεσε βέτο για την απόκτηση του Ναμπίλ Μπαχά. Ο Μαροκινός είναι στις επιλογές του, ωστόσο εξετάζεται και η περίπτωση καλύτερου. Η διοίκηση ανέφερε στον Ισπανό ότι θα κάνει μία ακόμη προσπάθεια για τον Γεωργιάδη. Στην «Ενωση» αισιοδοξούν πως με μια αύξηση της τάξης των 50.000 ευρώ (από 250 σε 300.000), ο Πανσερραϊκός θα τον παραχωρήσει.

Χθες, ολοκληρώθηκε και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας, μεταξύ της ΑΕΚ και του Τραϊανού Δέλλα, καθώς οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό. Ο «Κολοσσός» υπέγραψε το νέο του, μονοετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή