ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Το έκτακτο συμβούλιο της ΠΑΕ το οποίο ήταν προγραμματισμένο για χθες αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Οι παρόντες ανέθεσαν στον Γεράσιμο Βεντούρη την ευθύνη της ΠΑΕ προκειμένου να προχωρήσει σε εκλογή νέας διοίκησης έως αύριο. Σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγουν τη Δευτέρα στο Πρωτοδικείο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στην απόκτηση του Φρανσίσκο Ζουέλα προχώρησε ο Ατρόμητος.

ΠΑΟΚ: Σε φιλική αναμέτρηση ο «Δικέφαλος» ηττήθηκε από την Γκρόνινχεν με 3-2.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Αγώνας υψηλού κινδύνου χαρακτηρίζεται από την UΕFΑ η σημερινή αναμέτρηση της Παρτιζάν Βελιγραδίου με την πρωταθλήτρια των Σκοπίων, Σκεντίγια.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει τους λόγους για τους οποίους ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αρνήθηκε την πρόσκληση της Εθνικής και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το ενδεχόμενο τιμωρίας του. Στον Ολυμπιακό, δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Νεστέροβιτς.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Ο Λ. Κοσμίδης πρώτευσε στις ασκήσεις εδάφους στο μίτινγκ της Κορέας. Η Β. Μιλλούση ήρθε 2η στους ασύμμετρους ζυγούς και 7η στη δοκό ισορροπίας.

ΒΟΛΕΪ: Την απόκτηση των Γ. Στεφάνου και Θ. Μποζίδη ανακοίνωσε ο Ηρακλής.

ΣΤΙΒΟΣ: Αθλητές και αθλήτριες από 15 χώρες θα αγωνιστούν σήμερα στα «27α Βαρδινογιάννεια». Ανάμεσά τους οι Φαζέκας (Ουγγαρία), Αλέκνα (Λιθουανία) αλλά και κάποιοι από τους καλύτερους Ελληνες (Τσάτουμας, Αλ. Παπαδημητρίου, Δουβαλίδης κ. ά.). Οι αγώνες αρχίζουν στις 15.15 (Ρέθυμνο).

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που αρχίζει σήμερα στο Σέφιλντ (Μ. Βρετανία) θα μετάσχουν οι Β. Βουγιούκα, Μ. Παΐζη, Γ. Τσουρούτας, Ι. και Βαγγ. Σαρρής (σπάθη), Θ. Νάκης, Ν. Κοντοχριστόπουλος, Φίλ. Νισσίμ (ξίφος ασκήσεως) και Β. Κουμπάνη (ξίφος μονομαχίας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή