Διορία 48 ωρών στον ΟΦΗ από ΕΠΟ

Διορία 48 ωρών στον ΟΦΗ από ΕΠΟ

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στολή του ποδοσφαιρικού… τροχονόμου φόρεσε χθες η ΕΠΟ απευθυνόμενη, κατά την προσφιλή της τακτική, σε ιεραρχικά ανώτερους και κατώτερους προκειμένου να πάρουν αποφάσεις που θα έπρεπε να πάρει η ίδια, αλλά συστηματικά το αποφεύγει, λόγω ατολμίας και επειδή πολλές αποφάσεις της τον τελευταίο καιρό κινούνται στα όρια της νομιμότητας.

Σε ένα ακόμη Δ.Σ. η ΕΠΟ αποφάσισε ότι πρέπει να… αποφασίσουν άλλοι. Η Ομοσπονδία έφτασε στο σημείο να απευθύνει ερώτημα στη FIFA για το αν μπορεί να δώσει νέα -δεύτερη κατά σειρά- παράταση στην αγωνιστική περίοδο.

Η πρώτη παράταση είχε δοθεί στα τέλη Ιουνίου (ολοκληρώνεται αύριο) έπειτα από αίτημα της… ΕΠΣ Ηλείας. Για τη δεύτερη παράταση χρειάζεται η… FΙFΑ.

Επίσης, δεν δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα τύπου με ποιο ρόστερ θα αγωνιστούν οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ στα πλέι οφ και αν θα πρέπει να παρακαμφθούν οι υποθέσεις που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη (π. χ. πλαστογραφία Τρικάλων) ώστε να επικυρωθεί η βαθμολογία.

Γι’ αυτά τα ερωτήματα η απάντηση της ΕΠΟ προς τη Φούτμπολ Λιγκ ήταν «κάντε ό, τι θέλετε».

Κατά τα άλλα, το «παιχνίδι» με την προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια συνεχίστηκε και χθες. Η ΕΠΟ (έπειτα από σχεδόν ενάμιση μήνα από τότε που έχει πάει ο ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια) του έδωσε διορία 48 ωρών για να την αποσύρει, κάτι που θα γίνει σήμερα.

Ανούσια και εκτός πραγματικότητας ήταν η συζήτηση που έγινε για τις αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που έβγαλαν την Ομοσπονδία από τη δύσκολη θέση, δικαιώνοντας τον ΟΦΗ και τον Ηρακλή.

Ο πρόεδρος Σ. Πιλάβιος και πολλοί από τους παρισταμένους θεώρησαν τις αποφάσεις «παρωδία» και είπαν να δημιουργήσουν από τη νέα σεζόν επταμελή επιτροπή και να βάλουν παράβολο 50.000 ευρώ ώστε να μην προσφεύγουν ομάδες χωρίς σοβαρό λόγο.

Διαβάστηκε επιστολή του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων Γ. Γεωργιάδη με την οποία υποστήριζε ότι δεν έχει σχέση με τα στημένα παιχνίδια και αδίκως κατηγορείται.

Τέλος, συζητήθηκε το αν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση διαιτητές πρέπει να πάρουν μέρος στα τεστ φυσικής κατάστασης ή όχι. Σε αυτό που συμφώνησαν όλοι ήταν ότι μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, δεν θα περιληφθούν στους νέους πίνακες.

Τέλος, για τα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ υπάρχει σκέψη να γίνουν σε δύο γήπεδα των Αθηνών ανά δύο ή τρεις ημέρες. Ο πρόεδρος της Ενωσης, Σπ. Καλογιάννης, άφησε ανοιχτό οι ομάδες που θα πάρουν μέρος να είναι λιγότερες από τέσσερις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή