ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα «ερυθρόλευκα» προβάρει ο Γέστε, καθώς ο μάνατζέρ του έφθασε χθες βράδυ στην Αθήνα για να οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Ισπανού αριστερού χαφ. Θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

ΑΡΗΣ: Παρελθόν αποτελεί για τους «κίτρινους» ο Τόνι Κάλβο.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Στην απόκτηση του Ρουμάνου Φλορίν Λοβίν προχώρησε η Κέρκυρα.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Ο αντιπρόεδρος, ο προπονητής κι ένας ακόμη παράγοντας της Μπεσίκτας καθώς και δύο ποδοσφαιριστές της Μπουγιούκσεχιρ προφυλακίστηκαν χτες στο πλαίσιο του σκανδάλου στημένων αγώνων στην Τουρκία.

ΒΙΕΪΡΑ: Τέλος στη σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε χτες ο Γάλλος μεσοαμυντικός.

ΠΟΛΟ: Ο Κώστας Δήμου ανέλαβε προπονητής της γυναικείας ομάδα του Ν.Ο. Βουλιαγμένης.

ΒΟΛΕΪ: Τον Νοέμβριο θα επιστρέψει στην εθνική ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο Αλέκος Λεώνης ενόψει της προετοιμασίας για τις (νοκ άουτ) αναμετρήσεις με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, για την α΄ φάση του προ-Ολυμπιακού τουρνουά, κάλεσε τους Κουρνέτα, Φιλίποφ, Φράγκο, Γκόρτσανιουκ, Λάππα, Σαρικεΐσογλου, Καριπίδη, Πετρέα, Πελεκούδα, Πανταλέων, Σμαραγδή, Τζούριτς, Ρουμελιώτη, Ασπιώτη, Στεφάνου και Παπαδημητρίου.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Οι Ξενάκης – Μπιλλήρης νίκησαν τους Δανούς Κάζας – Κάζας με 2-1 και προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο του Μάστερς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Νόβισαντ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή