Πιέσεις από Γεωργιάδη για μεταγραφή στην ΑΕΚ

Πιέσεις από Γεωργιάδη για μεταγραφή στην ΑΕΚ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ανησυχίες του Γιώργου Γεωργιάδη για το ποδοσφαιρικό του μέλλον αποτυπώθηκαν χθες, μέσα από τις δηλώσεις. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έδειξε να έχει τάσεις φυγής από τον Πανσερραϊκό και θεωρεί ότι πηγαίνοντας στην «Ενωση» θα κάνει σημαντικό βήμα στην καριέρα του. «Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ευκαιρία. Ενα μεγάλο άλμα. Χαίρομαι που ενδιαφέρεται για μένα και τώρα περιμένω να το δείξει ακόμα περισσότερο, κάνοντας την τελική της κίνηση. Θέλω ο Πανσερραϊκός να πάρει χρήματα από τη μεταγραφή μου. Το θεωρώ χρέος μου προς την ομάδα. Ο κ. Θεοδωρίδης έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις. Αν ανέβουν λίγο παραπάνω, πιστεύω ότι μπορεί να τελειώσει η μεταγραφή», τονίζει στην ιστοσελίδα «aek365.gr». Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ προχωρούσε σε μια ακόμη μεταγραφή ανακοινώνοντας την απόκτηση του Πολ Κατσέτη για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός άρχισε ήδη προπονήσεις και αναμένεται να μεταβεί στη Σλοβενία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εν τω μεταξύ, στη δεύτερη προπόνηση της ομάδας είχαμε και το πρώτο παράπτωμα. Ο Γκερέιρο καθυστέρησε να πάει το πρωί στα Σπάτα, με αποτέλεσμα ο κ. Χιμένεθ να τον στείλει να προπονηθεί μόνος του, κάτι που δεν έγινε το απόγευμα…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή