Χάνει και τον Νίκολας ο Παναθηναϊκός

Χάνει και τον Νίκολας ο Παναθηναϊκός

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ και ο Παναθηναϊκός μετρούν από χθες ακόμη μία απώλεια. Οπως όλα δείχνουν, ο Ντρου Νίκολας θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξαν οι Αντώνης Φώτσης και Γιάννης Μπουρούσης, οι οποίοι, πλέον, ανήκουν στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Αμερικανός δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί τη μείωση αποδοχών που του προτάθηκε από τους «πράσινους» και είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση των Μιλανέζων για συμβόλαιο ενός έτους με αποδοχές περίπου 1,2 εκατ. ευρώ. Οσα δηλαδή προέβλεπε ο τελευταίος χρόνος συμβολαίου του με το «τριφύλλι». Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν για μείωση που θα έφτανε το 40%.

Μετά τον Νίκολας, σειρά φαίνεται πως παίρνει και ο Σάτο, ο οποίος επίσης είναι αρνητικός στο «κόψιμο» των αποδοχών του και έχει αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες. Στον Παναθηναϊκό, τα μόνα συμβόλαια που πιθανότατα θα μείνουν ανέγγιχτα είναι αυτά των Μπατίστ και Διαμαντίδη, ο οποίος χθες αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του περσινού πρωταθλήματος.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν, επίσης, την προσπάθεια για μείωση του προϋπολογισμού τους. Ηδη έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Πρίντεζη και αναμένονται οι απαντήσεις των Πελεκάνου και Γλυνιαδάκη, οι οποίες πιθανότατα θα είναι θετικές, αν και ο πρώτος έχει στα χέρια του καλύτερη πρόταση από την ιταλική Μοντεγκρανάρο. Αβέβαιο είναι το μέλλον του Σλούκα, στον οποίον επίσης προτάθηκε γερή μείωση αποδοχών.

Επίσης, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς και οι συνεργάτες του «χτενίζουν» την αμερικανική αγορά για να βρουν κάποιον αξιόπιστο και… οικονομικό παίκτη. Ενα καλό νέο για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε από τη δικαστική διαμάχη με τον Λόρενς Ρόμπερτς, ο οποίος είχε περάσει για τρεις μήνες τη σεζόν 2007-08 από το Λιμάνι. Ο Αμερικανός αξίωνε το ποσό των 2,4 εκατ. ευρώ, αλλά η προσφυγή του απορρίφθηκε.

– Στο μέτωπο της Εθνικής, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, τόνισε για την περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη: «Αρνείται επιμελώς να προσφέρει, γι’ αυτό θα εφαρμόσουμε τον νόμο».

– Η εθνική νέων ξεκίνησε ιδανικά την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μπιλμπάο, καθώς επικράτησε στην πρεμιέρα της Αυστρίας με 69-51. Σήμερα (21.45) θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή