ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αύριο με Αλγερία

Με τη συμμετοχή 24 ομάδων θα αρχίσει αύριο στη Θεσσαλονίκη το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων. Η εθνική αγωνίζεται στον Β΄ Ομιλο (ΧΑΝΘ) και θα αντιμετωπίσει την Αλγερία (20.00). Το αυριανό πρόγραμμα: Α΄ Ομιλος (Μίκρα): 16.00: Σλοβενία – Τυνησία, 18.00: Γαλλία – Νορβηγία, 20.00: Σερβία – Χιλή. Β΄ Ομιλος (ΧΑΝΘ): 16.00: Δανία – Κατάρ, 18.00: Αργεντινή – Βενεζουέλα. Γ΄ Ομιλος (ΠΑΟΚ): 16.00: Αίγυπτος – Ρωσία, 18.00: Γερμανία – Μπενίν, 20.00: Βραζιλία – Ν. Κορέα. Δ΄ Ομιλος (Εύοσμος): 16.00: Πορτογαλία – Καναδάς, 18.00: Σουηδία – Ιράν, 20.00: Ισπανία – Ουγγαρία.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντίπαλος η Τουρκία

Η Τουρκία είναι ο σημερινός (19.30) αντίπαλος της Εθνικής νέων για την τρίτη αγωνιστική του Γ΄ ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μπιλμπάο της Ισπανίας.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Το ιστορικό ράλι

Με κατεύθυνση το λιμάνι της Αμοργού πλέουν τα 35 σκάφη, που αγωνίζονται στο «Ράλι Αιγαίου», το οποίο διοργανώνει ο Πανελλήνιος Ομιλος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας. Η απόσταση του σκέλους είναι 135 ναυτικά μίλια. Στην 48η διοργάνωση παίρνουν μέρος κάποια από τα καλύτερα ιστιοπλοϊκά σκάφη της χώρας μας.

ΣΤΙΒΟΣ

Ελπίδες πρόκρισης για Τρέμο

Να προκριθεί στον αυριανό τελικό της δισκοβολίας, θα επιδιώξει σήμερα ο Γιώργος Τρέμος, που μετέχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων (ώς 22 ετών), το οποίο γίνεται στην Οστράβα (Τσεχία). Το όριο πρόκρισης είναι 58,50 μ. και ο Τρέμος έχει ρεκόρ 60,33μ. Οι εθνικές ομάδες εφήβων και νεανίδων το Σαββατοκύριακο θ’ αγωνιστούν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί στην Αδριανούπολη (Τουρκία). Τα πανελλήνια πρωταθλήματα παμπαίδων – παγκορασίδων Α΄ θα τελεστούν σήμερα και αύριο στα Τρίκαλα (ώρες έναρξης 8.30 και 17.00).

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Τρεις στη «μάχη»

Οι Βάσω Κουμπάνη (ξίφος μονομαχίας), Γιώργος Τσουρούτας, Γιάννης και Βαγγέλης Σαρρής (σπάθη) αγωνίζονται σήμερα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξιφασκίας, που διεξάγεται στο Σέφιλντ (Μ. Βρετανία).

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Διεθνές τουρνουά

Με τη συμμετοχή ελληνικών ομάδων συνεχίζεται στην περιοχή Γεροσκήπου της Πάφου (Κύπρος) το διεθνές τουρνουά μπιτς βόλεϊ γυναικών. Παίρνουν μέρος 24 δίδυμα ενώ τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι Μαγγανάρη – Μεθενίτη και Χατζηβασιλείου – Ορφανίδου.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

«Μικρά» πανελλήνια

Με αγωνίσματα παίδων – κορασίδων και εφήβων – νεανίδων συνεχίζονται σήμερα (9.00 και 18.00), στο κολυμβητήριο Περιστερίου, τα πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης κατηγοριών ηλικίας.

ΜΟΤΟ GΡ

Το ενδιαφέρον στη Γερμανία

Ο ένατος αγώνας της χρονιάς διεξάγεται στο Σάξερινγκ της Γερμανίας. Η δεύτερη φετινή νίκη του Χόρχε Λορένθο στο Μουτζέλο έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, καθώς ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha μείωσε στους 19 βαθμούς τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Κέισι Στόνερ (152 β.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή