Ο πήχυς ανέβηκε ψηλά από τον Γκούντγιονσεν

Ο πήχυς ανέβηκε ψηλά από τον Γκούντγιονσεν

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη φράση «θα δώσω ξεκάθαρες απαντήσεις στο χορτάρι» επέλεξε ο Εϊντουρ Γκούντγιονσεν για να ξεκινήσει τις δηλώσεις του, κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ΑΕΚ. Ο Ισλανδός πιθανότατα, θέλησε να προλάβει όσους αμφιβάλλουν για την αγωνιστική του κατάσταση…

Ο Γκούντγιονσεν δήλωσε «σκλαβωμένος» από την υποδοχή που του επιφυλάχθηκε από τους φίλους της Ενωσης και αποφασισμένος ν’ αρχίσει να την ανταποδίδει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Επανέλαβε αρκετές φορές ότι οι κ. Αδαμίδης, Γκρέταρσον τον έπεισαν να έρθει, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις και δεν αποποιήθηκε τον όρο «ηγέτης».

«Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου και μια πρόκληση για μένα. Θέλω να παίξω ρόλο στην ιστορία της ΑΕΚ. Είμαι εντυπωσιασμένος από την πρώτη μου μέρα εδώ και από τις εγκαταστάσεις. Εντυπωσιάστηκα από τον ενθουσιασμό και τη θέληση του προέδρου να με φέρει στην ομάδα. Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα φορέσω με περηφάνια τη φανέλα της ΑΕΚ και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτήν», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Σταύρος Αδαμίδης, από την πλευρά του, αποκάλυψε ότι ρόλο στη μεταγραφή έπαιξε και ο κ. Χατζηιωάννου, που πρότεινε στην ΠΑΕ να κάνει μια μεταγραφή του βεληνεκούς του Γκούντγιονσεν. «Είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή μας. Δεν ήταν τυχαία. Τον θέλαμε και πέρυσι. Είναι δείγμα γραφής της διοίκησης, όταν υπάρχει πλάνο και νοικοκύρεμα όλα γίνονται. Θέλουμε τη στήριξη των φίλων της ΑΕΚ», κατέληξε.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει τον Γκούντγιονσεν στη διάθεσή του το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Ο Ισλανδός θα επιστρέψει προσωρινά στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες και μετά θα πάει στη Σλοβενία για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.

Δοκιμή εν όψει του αυριανού φιλικού με την Οντράντσι έκανε στο Τόπλιτσε ο κ. Χιμένεθ. Με τους (θεωρητικά) βασικούς αγωνίστηκαν οι Κωνσταντόπουλος, δεξί μπακ ο Κοντοές, αριστερό ο Καράμπελας και στο κέντρο της άμυνας οι Κάλα, Μανωλάς. Αμυντικά χαφ οι Μάκος, Γκέντζογλου, αριστερά ο Λαγός, δεξιά ο Κάρλος, σέντερ φορ ο Μπελκ και πίσω του ο Λυμπερόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή