Αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα προβλήματα στην εθνική ομάδα

Αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα προβλήματα στην εθνική ομάδα

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αρκετά προβλήματα, αλλά χωρίς ίχνος μεμψιμοιρίας, αναχώρησε χθες η εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών, για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας (31/08 – 18 /09). Στην πρώτη συγκέντρωση βρέθηκε και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας, τούς εξήγησε το προσωπικό του πρόβλημα και δεν έκλεισε την πόρτα της Εθνικής, τονίζοντας πως θέλει να τη βοηθήσει στις επόμενες αποστολές της. Στην Αθήνα έμεινε και ο Στράτος Περπέρογλου, του οποίου η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί μετά τη θεραπεία που θα ακολουθήσει.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, πέφτει απ’ ευθείας στα βαθιά και καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση. «Στο Καρπενήσι πηγαίνουμε για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας και με στόχο να δουλέψουμε σκληρά. Υπάρχουν παιδιά που είναι νέα στην ομάδα και χρειάζεται δουλειά, χρειάζεται να βρούμε τη χημεία μας. Αν δεν αρχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί, δεν θα μπορέσουμε να δούμε τις δυνατότητες που πραγματικά έχουμε. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Υπάρχουν προβλήματα. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Στράτο Περπέρογλου. Το σημαντικό είναι να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς. Εύχομαι να είναι γρήγορα καλά. Ο Καλάθης έχει έναν τραυματισμό. Δυστυχώς, υπάρχουν αρκετά προβλήματα μαζεμένα». Η Εθνική θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 29 Ιουλίου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κύπρο, όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά από 5 έως 7 Αυγούστου.

– Η νίκη της Τουρκίας επί της Γερμανίας, με 71-49, άφησε την ομάδα των νέων εκτός προημιτελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στον τελευταίο της αγώνα, η ομάδα του Μίσσα ηττήθηκε 79-73 από την Ουκρανία.

– Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι για ακόμα έναν χρόνο ο Κώστας Τσαρτσαρής. Ο έμπειρος φόργουορντ δέχτηκε γενναία μείωση αποδοχών σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε τα προηγούμενα χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή