Βολτα στον κοσμο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεγάλο αντίο

Ο Κινέζος «γίγαντας», Γιάο Μινγκ, ανακοίνωσε σε κλίμα συγκίνησης την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών του.

«Βαριά» η φανέλα

Ο πρόωρος αποκλεισμός της Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα φανέρωσε και την αδυναμία του νέου της «αστεριού», Νεϊμάρ, να γίνει ο ηγέτης της.

«Βουτιά» στον ουρανό

Ενας καταδύτης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σαγκάης προπονείται… αγκαλιάζοντας τον ουρανό, προτού βρεθεί στην πισίνα.

Βόλτα στη Μόσχα

Ο Τζιανκάρλο Φισικέλα πήρε το μονοθέσιό του και βγήκε για μία… βόλτα στους δρόμους της εντυπωσιακής Μόσχας. Η Φόρμουλα 1 ένα προωθεί με κάθε τρόπο το προϊόν της.

Λατρεία για Ρονάλντο

Το γυναικείο φύλο δεν διστάζει σε κάθε ευκαιρία να δείξει τα αισθήματά του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το ίδιο συνέβη και στο Λος Αντζελες, όπου η Ρεάλ είχε μεταβεί για φιλικά.

Πελέ σε… όλα

Ο Πελέ είναι ο πρεσβευτής της Βραζιλίας σχεδόν σε κάθε αθλητική διοργάνωση που αναλαμβάνει η χώρα της Λατινικής Αμερικής. Ακόμα και στους παγκόσμιους αγώνες ενόπλων δυνάμεων, οι οποίοι διεξάγονται στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η «μάχη» πλησιάζει

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράγκμπι, που θα διεξαχθεί στη Νέα Ζηλανδία, και, ήδη, οι ετοιμασίες βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Το γλυπτό της φωτογραφίας φτιάχτηκε στη Γαλλία και θα μεταφερθεί στη χώρα της Ωκεανίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή