Τι γραφει ο ξενος Τυπος

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΒC

Κοντά στο Ολυμπιακό όνειρο ο Πιστόριους

Ο Οσκαρ Πιστόριους έπιασε το όριο για την πρόκριση στα 400 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Αυγούστου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο. Ο Νοτιοαφρικανός δρομέας, που τρέχει με τεχνητά πόδια, σημείωσε χρόνο 45.07 δευτερολέπτων σε μίτινγκ στην Ιταλία, και αναμένεται να επιλεγεί να εκπροσωπήσει τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας ήδη συλλογή χρυσών μεταλλίων από τους Παραολυμπιακούς. Ο 24χρονος έλαβε το πράσινο φως το 2008 για να αγωνίζεται απέναντι σε αρτιμελείς αθλητές ύστερα από μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα. Το προηγούμενο ατομικό ρεκόρ του Πιστόριους ήταν 45.61, που σήμαινε ότι ήταν ο τέταρτος ταχύτερος στη χώρα του φέτος. Ο χρόνος του όμως στο Λινιάνο τον έφερε στη δεύτερη θέση μεταξύ των συμπατριωτών του. «Ηταν ένας αγώνας-όνειρο για μένα. Από τότε δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ καλά», δήλωσε γεμάτος ικανοποίηση ο Πιστόριους, που γεννήθηκε με ατροφικά κάτω άκρα.

La Gazzetta dello Sport

Μαραντόνα εναντίον Μπατίστα

Μετά τον αποκλεισμό της Αργεντινής από το Κόπα Αμέρικα, ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξαπέλυσε επίθεση κατά του διαδόχου του στον πάγκο της εθνικής ομάδας, Σέρχιο Μπατίστα, λέγοντας ότι στη θέση του θα είχε παραιτηθεί. «Αν είχα ένα τέτοιο τουρνουά, νικώντας μόνο την Κόστα Ρίκα, θα είχα υποβάλει την παραίτησή μου». Ο πρώην τεχνικός της Αργεντινής, υπό τις οδηγίες του οποίου η ομάδα αποκλείστηκε από το περυσινό Παγκόσμιο Κύπελλο κατόπιν συντριβής από τη Γερμανία με σκορ 4-0 στα προημιτελικά, έδειξε ανήσυχος διότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές, «για παράδειγμα ο Λίο Μέσι, ο Γονσάλο Ιγουαΐν, ο Χαβιέρ Μασκεράνο» πιθανόν να «ενοχλούνται» που παίζουν με την εθνική ομάδα. «Ο Θεός να τους βοηθήσει», υπογράμμισε κατά το πρώτο του σχόλιο μετά τον αποκλεισμό από την Ουρουγουάη.

Μarca

Ριμπερί: Θα φτάσω στο επίπεδο του Μέσι

Ο Φρανκ Ριμπερί πιστεύει ότι στη νέα περίοδο θα ανέλθει στο επίπεδο του άσου της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, με τεχνικό τον Γιουπ Χάινκες. «Εφόσον είμαι και πάλι στο 100% από υγεία και ελεύθερος ψυχολογικά, εκεί όπου υπεισέρχεται η καλή σχέση με τον προπονητή, θα φτάσω στο επίπεδο του Μέσι», δήλωσε ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου σε γερμανικό μέσο ενημέρωσης. Ο Ριμπερί, που μπαίνει στην πέμπτη του σεζόν στο Μόναχο, παραδέχεται ότι η πρόσφατη απόδοσή του δεν ήταν καλή, κάτι που αποδίδει τόσο στους τραυματισμούς του όσο και στη δύσκολη σχέση που είχε με τον πρώην προπονητή της ομάδας, Λούις Φαν Χάαλ.

Daily Μirror

Επιστρέφει το ΝΒΑ στο Λονδίνο;

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αγώνων του ΝΒΑ που ανακοινώθηκε, το ΝΒΑ επιστρέφει στο Λονδίνο τον επόμενο Μάρτιο – εφόσον βέβαια δεν χαθεί ολόκληρη η σεζόν εξαιτίας του λοκ άουτ. Στις 7 και 8 Μαρτίου οι Ορλάντο Μάτζικ και Νιου Τζέρσεϊ Νετς πρόκειται να αναμετρηθούν στο Ο2 Αρίνα του Λονδίνου. Μπορεί να μην είναι και το πιο συναρπαστικό παιχνίδι, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι έχουμε κάνει αρκετά καλή εντύπωση στο ΝΒΑ ώστε να μας κρατήσουν μέσα στο πρόγραμμά τους. Οπως και στο περσινό παιχνίδι των Νετς με τους Τορόντο Ράπτορς την περασμένη σεζόν, το Νιου Τζέρσεϊ θα είναι η γηπεδούχος ομάδα και στα δύο παιχνίδια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή