Συντομα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ: Παγκόσμιο πρωτάθλημα (Σαγκάη, Κίνα): Κυριακή: Σήμερα αρχίζει το κορυφαίο άθλημα της διοργάνωσης, η κολύμβηση. Θα κολυμπήσουν σε προκριματικούς οι Κριστέλ Βουρνά (100 μ. πεταλούδας) και Παναγιώτης Σαμιλίδης (100 μ. προσθίως). Οι τελικοί της ημέρας είναι: 400 μ. ελευθέρως Α, Γ, 4×100 μ. ελευθέρως Γ, Α. Καταδύσεις: Τελικός 10 μ. Α. Δευτέρα: Πόλο γυναικών: Προημιτελικοί: Η Ελλάς παίζει στις 11.40 (ώρα Ελλάδος) με τη «χρυσή» oλυμπιονίκη του Πεκίνου, Ολλανδία. Κολύμβηση: Σε προκριματικούς θα αγωνισθούν οι Αρης Γρηγοριάδης (100 υπτίως) και Μαριάννα Λυμπερτά (1.500 μ. ελευθέρως). Οι τελικοί: 100 πεταλούδας Γ, 50 πεταλούδας Α, 200 μεικτής Γ, 100 προσθίως Α.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων: Σήμερα θα διεξαχθεί η φάση των «16» (γήπεδα ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ) και οι αναμετρήσεις για τις θέσεις 17η – 24η (γήπ. Ευόσμου). Αύριο θα γίνουν αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9η – 16η (ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: 2η αγωνιστική πλέι οφ για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα: Στις 20.30 στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης θα παίξουν Διαγόρας – Λεβαδειακός και στης Φυλής, Δόξα Δράμας – ΟΦΗ.

ΣΤΙΒΟΣ: Ευρωπαϊκό εφήβων (Εσθονία): Η Αν. Καρακατσάνη τρέχει στον τελικό των 5.000 μ.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Στην Κεραμωτή (Καβάλα) διεξάγονται οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και οι τελικοί του προτελευταίου τουρνουά των πανελληνίων πρωταθλημάτων ανδρών – γυναικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή