ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΡΑΖ: Προβάδισμα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα πήρε ο ΟΦΗ (11 β.) μετά τη νίκη του επί του Διαγόρα (0 β.) με 3-0 (Ουκάρ 37΄, Παπουλής 52΄, Ρούσεφ 76΄). Στο άλλο παιχνίδι ο Λεβαδειακός (8 β.) νίκησε τη Δόξα Δράμας (5 β.) με το ίδιο σκορ (Ζουρούδης 56΄, 79΄, Τριποτσέρης 61΄).

ΠΑΟΚ: Επί νορβηγικού εδάφους βρίσκεται η αποστολή του «δικεφάλου» για τον αυριανό αγώνα με τη Βαλερένγκα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ετοιμος και ο Ιβιτς. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν μετά τη συνάντηση Ζαγοράκη, Κατσαρή, Σαχπατζίδη, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την αγορά της ΠΑΕ και τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουν τις λεπτομέρειες.

ΑΕΚ: Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά αγωνιζόμενο τον Γκούντγιονσεν θα έχουν οι φίλοι της ομάδας στον σημερινό φιλικό με την Καραμπούκσπορ (19.00).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αγγελου Χαριστέα βρίσκεται η ομάδα του Αγρινίου, καθώς ο παίκτης δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Σάλκε και δεν βρίσκει ομάδα στο εξωτερικό.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Ο Κλαούντιο Νταντόμο έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους.

ΝΕΟΙ: Αποκλείστηκε η εθνική ομάδα από τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (-19), καθώς ηττήθηκε από την Τσεχία με 1-0.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: Ο Γιώργος Ριζωνάκης, με 5.59.42 αναδείχθηκε 4ος στα 2.000 μ. στιπλ στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας, που γίνεται στην Τραπεζούντα. Σε τελικούς προκρίθηκαν ο Ανδρέας Σταύρου στα 100 μ. με 10.75, η Ιωάννα Κολτσίδου στο ύψος με 1,74 και ο Κώστας Κοτσάνπαπας στη δισκοβολία με βολή 50,60 μ. Στο βόλεϊ η εθνική παίδων νίκησε με 3-2 το Βέλγιο και των κορασίδων με 3-1 τη Σλοβενία.

ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ: Παίκτης του Παναθηναϊκού και για την επόμενη περίοδο θα είναι ο Στράτος Περπέρογλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή