ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ: Συνεδρίασε χθες βράδυ η πειθαρχική επιτροπή με σκοπό να εκδώσει αποφάσεις για την υπόθεση των στημένων αγώνων και ειδικότερα για τις περιπτώσεις του Ολυμπιακού Β. της Καβάλας και των Αχ. Μπέου, Μ. Ψωμιάδη και Γ. Παπακώστα. Οι αποφάσεις επρόκειτο να εκδοθούν μετά μεσάνυχτα.

ΕΘΝΙΚΗ: Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ποδοσφαίρου βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, το 2014, όπως ανακοίνωσε η FΙFΑ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ο Αγγελος Χαριστέας υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την ομάδα του Αγρινίου.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Παίκτης του Παναθηναϊκού και συμπαίκτης του αδελφού του, Νικ, θα είναι ο Πατ Καλάθης, την επόμενη περίοδο. Στον Ολυμπιακό, ο Γλυνιαδάκης ανανέωσε για έναν χρόνο το συμβόλαιό του.

ΣΤΙΒΟΣ: Το χρυσό μετάλλιο της δισκοβολίας κατέκτησε, με 48,31μ. η Φλ. Καλογεράκη στο Ολυμπιακό φεστιβάλ Ευρωπαϊκής νεότητας που γίνεται στην Τραπεζούντα. Η Γ. Στεφανίδη αναδείχθηκε 2η στο επί κοντώ με 4,10, ο Α. Σταύρου 5ος στα 100μ. με 10.80 και η Ι. Κολτσίδου 8η στο ύψος με 1,75.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ρωσία με 32-22 και θα αγωνιστεί σήμερα με το Κατάρ διεκδικώντας την 15η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή