Αναγκαστική αλλαγή ρότας στις μεταγραφικές επιλογές του Ολυμπιακού

Αναγκαστική αλλαγή ρότας στις μεταγραφικές επιλογές του Ολυμπιακού

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απόκτηση τρίτου Αμερικανού παίκτη (πέρυσι υπήρχε μόνο ο Γκόρντον), του Τομ Χάουαρντ (22χρ., 2.03) ύστερα από τον Κέιλιν Λούκας και τον Κάιλ Χάινς, σηματοδοτεί στον Ολυμπιακό -εκτός από την επιλογή οικονομικών λύσεων με παίκτες που μπορεί να έχουν τον χαρακτηρισμό του «λαχείου»- την αλλαγή της πλεύσης από τον Ντούσαν Ιβκοβιτς. Η τριάδα των Τεόντοσιτς, Νεστέροβιτς και Κέσελ, αντικαταστάθηκε από τους δύο Αμερικανούς αποφοίτους κολεγίων, Χάουαρντ και Λούκας (Μίτσιγκαν Στέιτ) και τον συμπατριώτη τους, Χάινς (Μπάμπεργκ).

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το λοκ άουτ που υπάρχει στο ΝΒΑ και δίνει την ευκαιρία σε δύο παίκτες που τελείωσαν την καριέρα τους στο κολεγιακό πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορούν να περιμένουν το ντραφτ του ΝΒΑ. Ο Χάουαρντ, όπως και οι Λούκας και Χάινς, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, με δικαίωμα ανανέωσης του Ολυμπιακού για έναν ακόμα χρόνο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιθυμούν τη μακρόχρονη, εγγυημένη συνεργασία, όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, αφού δύσκολα «σπάνε» τα διετή συμβόλαια. Ταυτόχρονα, θα περιμένουν να δουν την ανταπόκριση των δύο εκ των τριών νεοαποκτηθέντων παικτών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Στον Παναθηναϊκό, η πρώτη μεταγραφή, μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Τσαρτσαρή και του Περπέρογλου, ολοκληρώθηκε με τον Πατ Καλάθη, ενώ οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν και στην απόκτηση του Αμερικανού, Τζέιμς Γουάιτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή