ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο «βασιλιάς» Φελπς

Ο Αμερικανός κολυμβητής Μάικλ Φελπς έδειξε και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σαγκάης ότι παραμένει σε κορυφαίο επίπεδο.

Αρωμα Ελλάδας

Το Λονδίνο παρουσίασε τα ολυμπιακά μετάλλια, από τα οποία δεν θα μπορούσε να λείπει η ελληνική μυθολογία. Η θεά Νίκη είναι παρούσα, για να δώσει «φτερά» στους διαγωνιζόμενους.

Παρελθόν και παρόν

Οι Ρούνεϊ και Μπέκαμ δεν έχουν υπάρξει συμπαίκτες στη Μάντσεστερ, ωστόσο τους συνδέει η κοινή τους αγάπη για τη Γιουνάιτεντ.

Το «μικρό» Μουντιάλ

Στην Κολομβία αναμένεται να ανατείλουν τα νέα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Το Μουντιάλ κάτω των 20 ετών είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μελλοντικές επενδύσεις.

Ολοι παρόντες

Η παρουσίαση της Εθνικής Ισπανίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας δεν είχε απόντες. Ολα τα βασικά της στελέχη δήλωσαν πρόθυμα και… ξεκούραστα να τη βοηθήσουν.

Καλάθια στην… άμμο

Ο πάουερ φόργουορντ των Τίμπεργουλφς Κέβιν Λοβ είπε να δοκιμάσει την τύχη του και στο μπιτς βόλεϊ. Το στυλ του όταν καρφώνει την μπάλα είναι καλό, αλλά μάλλον το μπάσκετ και το ΝΒΑ τού ταιριάζουν καλύτερα…

Τους… ετοιμάζουν

Εθελοντές στη Νότια Κορέα κουβαλούν τα ομοιώματα των Γιουσέιν Μπολτ και Ελενα Ισινμπάγεβα. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου πλησιάζει (27/08 – 04/09) και οι Ασιάτες θέλουν να είναι από νωρίς έτοιμοι σε όλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή