Εντονη ανησυχία από τις αναβολές στον ερασιτεχνικό Παναθηναϊκό

Εντονη ανησυχία από τις αναβολές στον ερασιτεχνικό Παναθηναϊκό

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει η υπόθεση του ερασιτεχνικού Παναθηναϊκού. Η «μαμά του λόχου» δεν απέκτησε ούτε χθες διοίκηση, διότι η δικαστής που έχει αναλάβει το θέμα δεν πήγε στο δικαστήριο. Οι «πράσινοι» ελπίζουν ότι σήμερα η πρωτοδίκης θα έχει μελετήσει τη λίστα με τα ονόματα και θα ορίσει τη νέα διοίκηση διότι τα τμήματα αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Οι συνεχείς αναβολές έχουν ανησυχήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι, όμως, έχουν μεγάλο μερίδιο της ευθύνης διότι εάν οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει ίσως ο Ερασιτέχνης να μην έφτανε στη λύση του Πρωτοδικείου. Εάν ούτε και σήμερα η δικαστής δεν ορίσει διοίκηση, οι εξελίξεις αναμένονται δραματικές. Θα σβήσουν και οι τελευταίες ελπίδες για συμμετοχή της ομάδας πόλο στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ θα αυξηθούν τα προβλήματα στα υπόλοιπα τμήματα

Στο βόλεϊ, ο Γιώργος Πετρέας εξακολουθεί να είναι «αιχμάλωτος» καθώς δεν υπάρχει κάποιος να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του. Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται από σήμερα στην Πορταριά προκειμένου να προετοιμαστεί μαζί με τους άλλους παίκτες της εθνικής ομάδας για τους δύο αγώνες με τη Βοσνία που θα διεξαχθούν στα Τρίκαλα (3 και 4 Σεπτεμβρίου) για την Α΄φάση του Προολυμπιακού τουρνουά. Από το αρχικό… προσκλητήριο του Αλέκου Λεώνη θα απουσιάσει ο Δημήτρης Τζούριτς, ο οποίος πήρε τετραήμερη άδεια προκειμένου να δώσει το «παρών» στην παρουσίαση και την πρώτη συγκέντρωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης Τρεντίνο. Για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους θα απουσιάσουν οι Θεόκλητος Καριπίδης και Κώστας Προύσαλης (απέκτησε κόρη). Στις κλήσεις του Αλέκου Λεώνη ξεχωρίζουν οι επιστροφές του Νίκου Σμαραγδή, του Κώστα Προύσαλη και του Ζένια Γκόρτσανιουκ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε, επίσης, και τους Βασ. Κουρνέτα, Ντίμα Φιλίποφ, Ανδρέα Φράγκο, Ηλία Λάππα, Μιχ. Σαρικεΐσογλου, Παν. Πελεκούδα, Σωτ. Πανταλέων, Ν. Ρουμελιώτη, Τάσο Ασπιώτη, Γιώργο Στεφάνου και Αχ. Παπαδημητρίου.

– Στη 17η θέση του γκραν σλαμ μπιτς βόλεϊ του Κλάγκενφουρτ) περιορίστηκαν οι Αρβανίτη – Τσιαρτσιάνη. Μία νίκη και μία ήττα είναι ο απολογισμός των Σακόγλου / Λαμπρινού στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα -23 ετών (Πορτογαλία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή