Ικανοποιητική πρόβα για τον Ολυμπιακό

Ικανοποιητική πρόβα για τον Ολυμπιακό

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα «αποκαλυπτήρια» του Ολυμπιακού στο Φάληρο δεν πανηγυρίστηκαν δεόντως. Η Γουέστ Μπρόμιτς αποδείχθηκε ιδιαίτερα ικανή και με υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας, αφού είχε αρκετά παιχνίδια προετοιμασίας στο ενεργητικό της, με αποτέλεσμα το τελικό 2-2 να κρίνεται ικανοποιητικό.

Ο Βαλβέρδε θα προβληματίστηκε από τον βασικό κορμό της ομάδας, αφού είδε τους παίκτες του να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο (67-33%), ωστόσο δεν έπραξαν ανάλογα στην επανάληψη. Σε αυτό το χρονικό σημείο η αγγλική ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι και θα μπορούσε να κερδίσει αν ο Ντόρανς (60΄) κατάφερνε να νικήσει τον Κοστάνσο. Σκόραραν οι Φουστέρ (2΄, 18΄ πεν.) για τον Ολυμπιακό και Ντοράν (4΄), Τόμας (47΄) για τη Γουέστ Μπρόμιτς.

Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» δεν είχαν την ευκαιρία να δουν στο χθεσινό φιλικό τους Φραν Γέτσε και Λιούμπομιρ Φέισα, καθώς δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν, αφού αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Βαλβέρδε χρησιμοποίησε τους Κοστάντζο, Μανιάτη (66΄ Τοροσίδη), Παπαδόπουλο (66΄ Μαρκάνο), Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (76΄ Κάταϊ), Ριέρα (66΄ Γκρμπιτς), Μιραλάς (66΄ Φετφατζίδη), Τζεμπούρ (76΄ Πάντελιτς).

Ηττα για Αρη, Ξάνθη

Ο Αρης ηττήθηκε από την Αλ Χιλάλ με 3-2, στο τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Οι «κίτρινοι» είχαν καλή απόδοση, αλλά προβλημάτισαν με την αμυντική τους λειτουργία, καθώς δέχτηκαν αρκετές αντεπιθέσεις από τους Σαουδάραβες.

Η Αλ Χιλάλ προηγήθηκε στο σκορ με το Ντιου (32΄), ισοφάρισε ο Τσέζαρεκ (45΄), το 2-1 έκανε ο Γκαχτάνι (71΄), το 3-1 ο Σάφι (81΄), ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Αρης μείωσε σε 2-3 με προβολή του Σολτάνι.

Την πρώτη της ήττα στα φιλικά του καλοκαιριού υπέστη η Skoda Ξάνθη από την ΑΕΛ Λεμεσού με 1-0 στο τουρνουά «Μιλτιάδη και Χριστάκη Χριστοφόρου» που ολοκληρώθηκε στην Κύπρο. Πριν από την έναρξη του αγώνα υπήρξε τελετουργικό κατά το οποίο κατατέθηκαν στεφάνια στη μνήμη των αδικοχαμένων αδερφών. Το γκολ σημείωσε ο Βόχου με κεφαλιά (75΄). Η Ξάνθη έχασε πέναλτι με τον Σταθάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή