ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ: Τους πρώτους εγχώριους τίτλους της χρονιάς κατέκτησαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν, καθώς κατέκτησαν τα σούπερ καπ των χωρών τους. Η Γιουνάιτεντ γύρισε το 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι και επικράτησε με 3-2 στο Γουέμπλεϊ χάρη σε τέρμα του Νάνι στις καθυστερήσεις. Στο μακρινό Πεκίνο, οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ ανέτρεψαν το 1-0 της Ιντερ από γκολ του Ουέσλι Σνέιντερ και έδωσαν το τρόπαιο στη Μίλαν με 2-1. Με το ίδιο σκορ η Πόρτο πήρε το πορτογαλικό σούπερ καπ, επικρατώντας της Γκιμαράες.

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Αννα Κορακάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που συνεχίζεται στο Βελιγράδι της Σερβίας. Η αθλήτρια πήρε την 2η θέση στο πιστόλι 25 μέτρων νεανίδων.

ΠΑΟ: Ο Αχ. Μακρόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και στην τριμελή επιτροπή του βόλεϊ θα είναι οι Χρ. Ακριτίδης, Στ. Ξεκαλάκης και Θ. Λιακόπουλος.

ΣΤΙΒΟΣ: Πανελλήνιο ρεκόρ πέτυχε η Νικόλ Κυριακοπούλου στο «Ντάιμοντ Λιγκ» του Λονδίνου. Η άλτρια ξεπέρασε στο επί κοντώ τα 4,71 (το προηγούμενο ήταν 4,70 και το είχε σημειώσει η ίδια στις 29/7) και ήρθε 4η.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Ο Κώστας Τριγκώνης, ως πλήρωμα της ομάδας Green Comm Racing, παίρνει μέρος στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης του America’s Cup που διεξάγεται στο Κασκάις της Πορτογαλίας. Το «Wind Zantino» (κυβ. Π. Στρούζας) πρώτευσε στο 23ο Ράλι Ιονίου.

ΒΟΛΕΪ: Στην ιταλική Νοβάρα θα συνεχίσει την καριέρα της η Μαρία Νομικού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Την απόκτηση του Ισπανού μέσου Φερνάντο Ουσέρο και του τερματοφύλακα Γιώργου Μπαντή ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Για την απόκτηση του Τουμέρ Μετίν κινείται η ομάδα. Εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Τσίγκας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ζημιές στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του ΠΑΣ Γιάννινα προκάλεσαν άγνωστοι το βράδυ της Κυριακής, ρίχνοντας καυστικό υγρό με αποτέλεσμα να καεί το χόρτο σε πολλά σημεία. H σαββατιάτικη φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί κανονικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή