Στο Σεράγεβο η εθνική ομάδα

Στο Σεράγεβο η εθνική ομάδα

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα στην καρδιά του Αυγούστου θα κάνει η εθνική μας ομάδα την πρόβα τζενεράλε για τον καθοριστικό αγώνα της με το Ισραήλ στις 2 Σεπτεμβρίου. Το αυριανό φιλικό με τη Βοσνία στο Σεράγεβο είναι η μοναδική ευκαιρία που θα έχει ο Φερνάντο Σάντος για να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, καθώς ο χρόνος είναι αντίπαλος και δεν του δίνει την άνεση να ετοιμάσει την ομάδα με τον τρόπο που ο ίδιος θα ήθελε. Το τελευταίο ραντεβού των διεθνών πριν από τις διακοπές ήταν το παιχνίδι με τον Ισημερινό στη Ν. Υόρκη. Μαζεύτηκαν τώρα για το φιλικό με τη Βοσνία και θα ξαναβρεθούν πλέον στα τέλη του μήνα, λίγες ημέρες πριν από το ταξίδι στο Ισραήλ.

Νέα πρόσωπα στην εθνική μας ομάδα ήταν οι Ανδρέας Τάτος, Γιάννης Ζαραδούκας και Θανάσης Πέτσος. Δεν προορίζονται για βασικοί και στόχος του Πορτογάλου τεχνικού είναι να τους βάλει σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδας, ώστε να είναι έτοιμοι να βουτήξουν στα βαθιά έτσι και τους δώσει κάποια στιγμή την ευκαιρία. Και οι τρεις έκαναν το πρωί την πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα της Εθνικής και έμοιαζαν να μην το πιστεύουν!

Από την πρωινή προπόνηση απουσίασαν ο Γιώργος Σαμαράς και ο Μιχάλης Σηφάκης, καθώς Σέλτικ και Αρης είχαν παιχνίδι την Κυριακή και είχαν άδεια. Ενσωματώθηκαν στην αποστολή λίγες ώρες αργότερα και ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης, όπου ο Σάντος έδειξε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει αύριο στο Σεράγεβο. Στο διπλό που έγινε, φανέλα βασικού πήραν οι Τζόρβας, Αβραάμ και Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Πλιάτσικας, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Φετφατζίδης, Νίνης και Σαμαράς. Με τους αναπληρωματικούς, αγωνίστηκαν οι Σηφάκης, Μανιάτης, Ζαραδούκας, Παπασταθόπουλος, Πέτσος, Καφές, Κονέ, Μάκος, Λυμπερόπουλος, Φωτάκης και Τάτος.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει σήμερα στις 11 το πρωί με πτήση τσάρτερ για το Σεράγεβο, απ’ όπου θα επιστρέψει την Πέμπτη το μεσημέρι. Το παιχνίδι με τη Βοσνία θα γίνει αύριο στις 10 το βράδυ. Θα το παρακολουθήσει και «κατάσκοπος» από το Ισραήλ, το οποίο παίζει την ίδια μέρα φιλικό με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Παρά την «έμπνευση» ορισμένων αγνώστων να κάψουν με οξύ τμήματα του χλοοτάπητα στο γήπεδο των Ιωαννίνων, τα έργα αποκατάστασης έγιναν γρήγορα και επέστρεψαν στην εθνική μας ομάδα των Ελπίδων να κάνει εκεί τη χθεσινή της προπόνηση χωρίς προβλήματα. Ο μοναδικός πονοκέφαλος του Γιώργου Γεωργιάδη ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Λευκορωσία για την προκριματική φάση του EURO U-21 2013, είναι ο τραυματισμός του Σάββα Γκέντσογλου. Δεν προπονήθηκε χθες και η συμμετοχή του θα κριθεί σήμερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή