«Ζεστά» ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ από Φλωρίδη

«Ζεστά» ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ από Φλωρίδη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εάν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, όπως ισχυρίζεται ο θυμόσοφος λαός, τότε η συνέπεια που έδειξε ο Βασίλης Φλωρίδης στη δέσμευσή του για κατάθεση μετρητών στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δείχνει ότι κάτι καινούργιο συμβαίνει…

Τα 500.000 ευρώ δείχνουν ότι η αλλαγή σκυτάλης στο προεδρικό θώκο παίρνει και ουσιαστικά «σάρκα και οστά». Σύμφωνα με τα όσα πρέπει να συμβούν από εδώ και στο εξής, η ΠΑΕ για να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα θα πρέπει να πάρει στα χέρια της το χαρτί που επιβεβαιώνει πως ο Βασίλης Φλωρίδης είναι μέτοχος της εταιρείας. Για τον λόγο αυτό το νομικό τμήμα έχει κινήσει διαδικασία, για να βρει την απαραίτητη φόρμουλα.

Την ίδια ώρα, το θέμα της παραχώρησης του Βιερίνια δείχνει να διχάζει τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος βλέπει να έρχονται επενδυτές και να πωλούνται οι καλύτεροι παίκτες!

Οπως ανέφερε χθεσινό ρεπορτάζ της Lancashire Telegraph, η Μπλάκμπερν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού και προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με τον «δικέφαλο» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ τονίζουν πως ο Βιερίνια δεν πρόκειται να παραχωρηθεί!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή