ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΛΕΓΧΟΣ: Σαφές μήνυμα προς τις ομάδες που επιδίδονται σε διαδικασίες μεταβίβασης των μετοχών τους απέστειλε ο ΓΓΑ, Πάνος Μπιτσαξής, που ουσιαστικά «φωτογράφησε» τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με σχετική του δήλωση, ξεκαθαρίζει πως κάθε διαδικασία μεταβίβασης μετοχών σε ΠΑΕ ή ΚΑΕ θα γίνεται μόνο με την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

ΦΙΛΙΚΑ: Οι ρεζέρβες της ΑΕΚ ηττήθηκαν από την Ανόρθωση με 3-0 (Αγκέλοφ 7΄, 20΄, Μιχαήλ 79΄). Καλά στοιχεία από τον Γκουλόν. O ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Πιερικό (2-2) στην Κατερίνη.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Αλγερινός κεντρικός αμυντικός Ισμαέλ Μπουζίντ. Στην απόκτηση του 20χρονου Ρουμάνου αμυντικού Φλόριαν Αλίν Μπουλέικα προχώρησε η Καβάλα. Διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λάρισα υπέγραψε ο Πορτογάλος Μπόα Μόρτε. Η Κέρκυρα πήρε τον Τουμέρ Μεντίν για ένα χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Με τη συμμετοχή 236 κολυμβητών από 51 σωματεία αρχίζουν σήμερα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών (προκριματικοί 09.00, τελικοί 18.15).

ΠΟΛΟ: Την Ισπανία αντιμετωπίζει σήμερα η εθνική εφήβων σε τουρνουά που διεξάγεται στην Ιταλία. O K. Μουρίκης ανήκει και τυπικά στον Ολυμπιακό.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Οι Αρβανίτη – Τσιαρτσιάνη αντιμετωπίζουν σήμερα τις Ολλανδές Βλιστ – Μούρεν στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Νορβηγία).

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στη δοκιμαστική διοργάνωση του Λονδίνου, από ελληνικής πλευράς, ο Β. Κοκαλάνης (RSX) βρίσκεται στην 4η θέση (10 κούρσες). ΟΙ θέσεις των άλλων Ελλήνων: 470 (8 κούρσες): 6οι Μάντης – Καγιαλής, 21ες Κραβαριώτη – Τσιγαρίδη, Laser (8): 13ος Αντ. Μπουγιούρης, 34η Μ. Βλάχου, 49er (9): 18οι Σωτηρίου – Παναγιωτίδης, Star (6): 18οι Παπαθανασίου – Δραγούτσης, Finn (6) : 20ός Γ. Μιτάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή