Προσωρινή διοίκηση από το Πρωτοδικείο

Προσωρινή διοίκηση από το Πρωτοδικείο

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αναζήτηση διοικητικού ηγέτη βρίσκονται στον Βόλο. Η αποχώρηση του Αχιλλέα Μπέου από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου και στη συνέχεια η παράδοση των μετοχών, έφεραν εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο στους «ερυθρόλευκους». Στη χθεσινή, έκτακτη γενική συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου των Θεσσαλών αποφασίστηκε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες που επιβάλλεται να γίνουν για το καλό της ομάδας και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου. Οι Θεσσαλοί, με την πράξη τους αυτή, ευελπιστούν να υπάρχει άμεσα διάδοχη κατάσταση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, καθώς ο Αχιλλέας Μπέος και όλοι οι επιχειρηματίες που εκπροσωπούσε στην ομάδα, παρέδωσαν το 67,5% των μετοχών της ΠΑΕ που είχαν στην κατοχή τους, σε γνωστό δικηγόρο της πόλης ως θεματοφύλακα, ώστε η μεταβίβαση να γίνει το συντομότερο δυνατόν, αν και εφόσον βρεθούν οι κατάλληλοι επιχειρηματίες.

Οπως αποφασίστηκε, επίσης, μέχρι να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, το υπάρχον διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ θα εξακολουθήσει να λειτουργεί για τα συμφέροντα του Ολυμπιακού Βόλου και θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα στα εν εξελίξει αθλητικά και ποινικά δικαστήρια. Γνωρίζουν βέβαια ότι η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ο βαθμός δυσκολίας θα αυξηθεί αν οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός της ομάδας στη Football League.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή