Εξαντλούν τα περιθώρια για μέσο στον Ολυμπιακό

Εξαντλούν τα περιθώρια για μέσο στον Ολυμπιακό

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε άλλο παρά βιαστικός αποδεικνύεται ο Ολυμπιακός στην προσπάθειά του να βρει έναν αμυντικό μέσο «πρώτης γραμμής», ικανό να πάρει θέση βασικού και να τον ενισχύσει άμεσα. Παρά τη βροχή προτάσεων και την καθημερινή παρέλαση ονομάτων, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποφύγουν παθήματα τύπου Οσκαρ και Ουρτάδο, γι’ αυτό και θα εξαντλήσουν τα περιθώρια μέχρι να καταλήξουν στις αποφάσεις τους.

Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται το νωρίτερο στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας κι αφού περάσει το (συνήθως ράθυμο) τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου. Οσο πλησιάζει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, τόσο περισσότερες είναι οι ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά. Ο Ολυμπιακός εκτιμά ότι θα προκύψουν κι άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, σε τιμές πιο λογικές λόγω της πίεσης που προκαλεί ο λιγοστός χρόνος. Τα ονόματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη λίστα του είναι καλά, αλλά μπορεί να βρεθούν και καλύτερες περιπτώσεις απ’ αυτές των Γκαργκάνο, Τισόνε, Μουντιγκάγι και Ορμπάιθ. Πρόθεση του Βαλβέρδε δεν είναι να αποκτηθεί κάποιος παίκτης με «μεγάλο όνομα» αλλά ένας ποδοσφαιριστής που να ταιριάζει «γάντι» με το αγωνιστικό στιλ της ομάδας. Παίκτης «εργάτης» δηλαδή και όχι απαραίτητα «κράχτης».

Εκτός από αμυντικό μέσο, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να κινηθεί και για επιθετικό. Ο Τζιμπούρ προβληματίζει με τους συχνούς τραυματισμούς του και υπάρχουν πολλοί μέσα στην ομάδα που εκτιμούν ότι ψάχνεται για να φύγει. Αυτές τις μέρες ήταν με την εθνική Αλγερίας στη Γαλλία, αλλά δεν έκανε προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στο μηρό. Επέστρεψε χθες στην Ελλάδα, έκανε μαγνητική και διαπιστώθηκε ότι έχει θλάση β’ βαθμού στο μηρό, όπερ σημαίνει ότι θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός και θα χάσει τον αγώνα με την Καβάλα.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου θα κάνει πρεμιέρα ο Ολυμπιακός στο νέο πρωτάθλημα, φιλοξενώντας την Καβάλα στο «Καραϊσκάκης». Την ίδια ώρα (21.30) θα αρχίσει και το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννενα – Αρης, ενώ τα ματς Παναιτωλικός – Αστέρας Τρ. και ΟΦΗ – Ατρόμητος θα αρχίσουν στις 19.15. Η δεύτερη δόση της 1ης αγωνιστικής θα γίνει την Κυριακή. Στις 19.15 θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια Κέρκυρα – Παναθηναϊκός, Πανιώνιος – Εργοτέλης και στις 21.30 οι αγώνες ΠΑΟΚ – Σκόντα Ξάνθη, ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή