ΒΟΛΕΣ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το ποδόσφαιρο να μπαίνει ξανά στη ζωή των φιλάθλων, αλλά το καλοκαίρι είναι για τ’ αθλήματα του νερού. Κι αν η αγωνιστική περίοδος της κολύμβησης ολοκληρώθηκε, με πολύ καλά αποτελέσματα για την Ελλάδα, αυτή του πόλο συνεχίζεται, ενώ σε έξαρση βρίσκονται οι μετακινήσεις των παικτών, που αλλάζουν τον χάρτη της Α1 ανδρών.

Ο Βόλος θα φιλοξενήσει από τις 27 του μηνός έως τις 4 Σεπτεμβρίου, τ’ αστέρια του μέλλοντος του παγκόσμιου πόλο. Εκεί θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα κόσμου εφήβων. Οσοι είστε φίλοι του αθλήματος, συγκρατήστε τα ονόματα αυτών που θα πρωταγωνιστήσουν στην πόλη της Θεσσαλίας. Θα είναι οι μελλοντικοί πρωταγωνιστές των Ολυμπιακών Αγώνων και των παγκόσμιων πρωταθλημάτων ανδρών.

Σημαντικές αλλαγές στους πρωταγωνιστές του ελληνικού πρωταθλήματος θα έχουμε φέτος. Οχι στα πρόσωπα, αλλά στις ομάδες. Οι μετακινήσεις είναι τόσες και τόσο θεαματικές, ώστε, για πρώτη φορά, έπειτα από χρόνια, το πρωτάθλημα δεν έχει… πρωταθλητή πριν ν’ αρχίσει. Ο Ολυμπιακός αποδυναμώθηκε στην περιφέρεια, η Χίος ενισχύθηκε αφάνταστα, η Βουλιαγμένη, που είχε ήδη δεμένη ομάδα από πέρσι, δυναμώνει με πολύτιμους παίκτες, ενώ και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να είναι πιο ισχυρός. Το κακό είναι ότι, ουσιαστικά, γίνεται ανακύκλωση των υπαρχόντων κορυφαίων παικτών. Το ζητούμενο είναι ν’ αναδειχθούν νέοι. Ισως το ισχυρό πρωτάθλημα να βοηθήσει σε αυτό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή