Πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ οι απουσίες Ιβιτς – Σαλπιγγίδη

Πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ οι απουσίες Ιβιτς – Σαλπιγγίδη

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν: οι εξετάσεις έδειξαν πως ο Βλάνταν Ιβιτς έχει θλάση α΄ βαθμού και θα χάσει οριστικά και τους δύο αγώνες με την Καρπάτι. Ο Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογίζει στον Σέρβο άσο, όπως δεν υπολογίζει και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς, χωρίς να έχει, πάντως, πολλές ελπίδες. Αντίθετα, ο Κοστίν Λαζάρ έβγαλε το πρόγραμμα και θα είναι στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού γιατί έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Η αποστολή της ουκρανικής ομάδας βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, για να μπορέσουν οι παίκτες της να προσαρμοστούν καλύτερα στις καιρικές συνθήκες. Ο καύσωνας είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος γι’ αυτούς, κάτι που δεν έκρυψε ο Ολεχ Κονόνοφ. Ο 45χρονος προπονητής της Καρπάτι αρνήθηκε να χρίσει τον ΠΑΟΚ φαβορί για την πρόκριση και εξήγησε γιατί πήρε μαζί του 25 παίκτες: «Είμαστε ικανοποιημένοι που ήλθαμε σε μία χώρα που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει φαβορί. Ξέρουμε αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο και δεν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποιον παίκτη. Τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο. Ηλθαμε δύο μέρες νωρίτερα για να συνηθίσουμε τις υψηλές θερμοκρασίες. Πήρα 25 παίκτες γιατί αμέσως μετά έχουμε εκτός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα και θα πάμε απευθείας εκεί».

-Η ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της για να πάρει σκορ πρόκρισης απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας. Σύμφωνα με την εικόνα από τις τελευταίες προπονήσεις, ο Λεονάρντο προορίζεται για βασικός, για να δώσει περισσότερη ταχύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Αν ο Δέλλας είναι απόλυτα έτοιμος, θα ξεκινήσει βασικός, ειδάλλως τη θέση του αναμένεται να την πάρει ο Κάλα. Η αποστολή της Ντιναμό φτάνει σήμερα στην Αθήνα, χωρίς δύο παίκτες-«κλειδιά». Ο Τζαμπάλ Τζιγκάουρι είναι τιμωρημένος, ενώ ο Ρομπερτίνιο αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και «κόπηκε» την τελευταία στιγμή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή