Θετικό τεστ Ολυμπιακού με Γκαλατά

Θετικό τεστ Ολυμπιακού με Γκαλατά

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιτυχημένη ήταν η πρόβα Τσάμπιονς Λιγκ, χθες βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Γκαλατάσαραϊ με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Κέβιν Μιραλάς, μόλις στο 32ο δευτερόλεπτο. Εχοντας εξαιρετική αμυντική λειτουργία (μεγάλη ήταν η συμβολή των Μοδέστο και Φέισα), οι «ερυθρόλευκοι» δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα απ’ την ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επιστράτευσε τη δύναμή της για να κόψει τον ρυθμό των πρωταθλητών Ελλάδας. Το δυσάρεστο νέο για τον Βαλβέρδε αφορά στον τραυματισμό του Ριέρα, ο οποίος αποχώρησε στο δεύτερο μέρος με συμπτώματα θλάσης.

Ολυμπιακός: Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Φουστέρ (56΄ Γέστε), Φέισα (56΄ Ουρτάδο, 83΄ Ποτουρίδης), Μιραλάς (66΄ Γκρμπιτς), Ριέρα (70΄ Παπάζογλου), Πάντελιτς (46΄ Χαβίτο).

Γκαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Σερβέτ (79΄ Κουλσελάμ), Ζαν (Κουρτουλούς), Ουιφαλούσι (76΄ Μπιριντσί), Μπαλτά, Μέλο, Σαρίογλου, Ινάν, Καζίμ, Στάνκου (Γιλμάζ), Μπάρος (Ελμάντερ).

– Για πρόταση της Βέρντερ Βρέμης για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη έκανε λόγο η ιστοσελίδα fussballtransfers.com. Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης αμυντικού μέσου. Στη μεταγραφική λίστα βρίσκονται ο Χιλιανός ανασταλτικός μέσος της Μονπελιέ Μάρκο Εστράδα, αλλά και ο 28χρονος Ζαν Μακούν απ’ το Καμερούν, που ανήκει στην Αστον Βίλα και κοστίζει 6 εκατομμύρια ευρώ. Ο μάνατζερ του Μοϊσές Ουρτάδο βρίσκεται στην Ελβετία και συζητάει με την Ξαμάξ (προπονητής της οποία είναι ο Ισπανός Χοακίν Καπαρός) το ενδεχόμενο απόκτησης του πελάτη του. Ο Ντένις Ρόμενταλ αναζητάει στη Δανία, πιθανότητα στην Μπρόντμπι, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δανεικοί αποφασίστηκε να δοθούν οι νεαροί Νίκος Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης και Βασιλόγιαννης. Τον ίδιο δρόμο αναμένεται ν’ ακολουθήσει και ο Κάταϊ, με τον Γκρμπιτς να κερδίζει το στοίχημα της παραμονής στον Ολυμπιακό. Από την πειραϊκή εταιρεία διέψευσαν χθες πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ισμαελ Μπλάνκο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή