Πανέτοιμος ο Καλάθης, ενσωματώθηκε στην Εθνική για το τουρνουά του Μπάμπεργκ

Πανέτοιμος ο Καλάθης, ενσωματώθηκε στην Εθνική για το τουρνουά του Μπάμπεργκ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιστροφή του Νικ Καλάθη στην προετοιμασία της Εθνικής και κυρίως η πλήρης ανταπόκρισή του στη χθεσινή προπόνηση, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στον τραυματισμένο αστράγαλό του (κάταγμα), αφενός «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο τον κύκλο των σημαντικών αποχωρήσεων άλλων παικτών και αφετέρου άρχισε να δίνει στον Ηλία Ζούρο το δικαίωμα να τον υπολογίζει για τη θέση του βασικού πλέι μέικερ στα γήπεδα της Λιθουανίας.

Η συνολική στάση και συμπεριφορά του Καλάθη για την ανταπόκρισή του στην προετοιμασία της Εθνικής, και συνυπολογίζοντας τον σημαντικό τραυματισμό του, φανερώνει τη διάθεση κάθε παίκτη να προσφέρει στην εθνική ομάδα, χωρίς να είναι κορεσμένος από διακρίσεις και δόξα. Ο Καλάθης θα συνεχίσει τις προπονήσεις σ’ εντατικούς ρυθμούς για να επισπεύσει την προσαρμογή του στην εθνική ομάδα και αναλόγως με το πώς θα αισθάνεται καθημερινά ο ίδιος, ίσως να παίξει για περιορισμένο χρόνο στα προσεχή παιχνίδια του τουρνουά του Μπάμπεργκ, αν και πιθανότατα θα προφυλαχθεί.

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί το πρωί για τη γερμανική πόλη και τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια με την Τουρκία και τη Γερμανία του πρωταθλητή του ΝΒΑ, Ντιρκ Νοβίτσκι, προσφέρονται για πολύ χρήσιμα συμπεράσματα του βαθμού ετοιμότητας που έχει η ελληνική ομάδα.

Οι διεθνείς θα αντιμετωπίσουν την Τουρκία αύριο το απόγευμα και το περσινό «πάθημα» των επεισοδίων με τους Σέρβους στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να μην «ξεχαστεί» στο νέο φιλικό που έχει δεδομένες, παραδοσιακές… ιδιαιτερότητες, ακόμη κι αν υπάρξει υποψία πρόκλησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή