ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο προπονητής Τάκης Λεμονής διαμαρτυρήθηκε επισήμως, μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακού Βόλου (1-1), για την πολύμηνη μη καταβολή δεδουλευμένων στον ίδιο και στους συνεργάτες του. Η ΠΑΕ παραδέχθηκε τις οφειλές και υποσχέθηκε τακτοποίηση του θέματος.

Η ΚΑΒΑΛΑ απέκτησε για δύο χρόνια τον Κέλβιν Ετούχου, ενώ πήρε και τον 32χρονο Σκοπιανό αμυντικό Αλεξ Βασόφσκι.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ απέκτησε τον Ισπανό Σέσμα Γκονζάλες, τον Αργεντίνο Πάμπο Πίντος και τον Ισπανό Χούλιαν Βιθέντε.

ΒΟΛΕΪ: Η, μετά 14 έτη, επιστροφή της Ελλάδος σε τελικούς παγκόσμιου πρωταθλήματος παίδων (το 1997, μάλιστα, είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο) συνδυάσθηκε με εκπληκτικές εμφανίσεις. Στην Α΄ φάση της διοργάνωσης, που γίνεται στην Αργεντινή, νίκησε με 3-0 τις Ρωσία, Κίνα και Τυνησία και προκρίθηκε στην οκτάδα. Στη Β΄ φάση θα παίξει με τις Γαλλία (24 Αυγούστου), Βουλγαρία (25) και Ισπανία (26). Οι δύο πρώτες του ομίλου θα προκριθούν στους ημιτελικούς με τις αντίστοιχες του άλλου (Κούβα, Αργεντινή, Σερβία, Κίνα). Ο 34χρονος πασαδόρος Γιάννης Λιβαθηνός υπέγραψε για συνεργασία ενός έτους με τον Ολυμπιακό, που πήρε και την διεθνή πασαδόρο Στέλλα Χριστοδούλου.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Χάλκινα μετάλλια πήραν στους Βαλκανικούς των έως 20 ετών οι Σπανού / Καρατζοπούλου και οι Καραβάτζης / Κοντοστάθης.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Τους Κακά της Ρεάλ και Ντιρκ Κάουτ της Λίβερπουλ έχει βάλει στο στόχαστρο η Ιντερ για να καλύψει το κενό του Ετό. Ο Καμερουνέζος φέρνει 27 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία με τη μεταγραφή του στη ρωσική Ανζι Μαχάτσκαλα, ενώ γίνεται ο πλέον ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής, με ετήσιο μισθό 20 εκατ. ευρώ έως το 2014.

ΠΟΙΝΗ αποκλεισμού δύο αγωνιστικών επέβαλε η UEFA στον Αρσέν Βενγκέρ και πρόστιμο 10.000 ευρώ στην Αρσεναλ, διότι ο προπονητής έδινε οδηγίες στους βοηθούς του από την εξέδρα στον αγώνα με την Ουντινέζε, μολονότι τελούσε υπό τιμωρία.

ΣΟΚΡΑΤΕΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από την Παρασκευή στο Σάο Πάουλο, λόγω στομαχικής αιμορραγίας, ο ένας εκ των σπουδαιότερων Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών στην Ιστορία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή