ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: Από τις αποψινές ρεβάνς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις ΑΕΚ Λάρνακας-Ρόζενμποργκ (πρώτος αγώνας 0-0), Ρόμα-Σλόβαν Μπρατισλάβα (0-1) και Σεβίλλη-Αννόβερο (1-2).

«ΕΠΙΤΥΧΙΑ μεγάλης σημασίας» χαρακτήρισε την είσοδο του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ προχθές, για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια, ο τεχνικός του λευκωσιάτικου σωματείου, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης, ο Βραζιλιάνος Αϊλτον Αλμέιδα, που δείχνοντας τον ουρανό αφιέρωσε και τα δύο του γκολ στη δίχρονη ανιψιά του που πνίγηκε τη Δευτέρα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» προσβλέπουν τώρα σε έσοδα 13 εκατ. ευρώ.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Η εθνική ομάδα επικράτησε εύκολα της Βουλγαρίας με 101-67 στη 2η ημέρα του 25ου τουρνουά «Ακρόπολις» και σήμερα θα ολοκληρώσει τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας της για το ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ της Λιθουανίας, αντιμετωπίζοντας την Ιταλία (21.15). Στο άλλο παιχνίδι, η Ιταλία συνέτριψε 102-63 το Πανεπιστήμιο Μπρίγκαμ Γιανγκ.

ΠΑΟ: Ο Αμερικανός γκαρντ Ντέιβιντ Λόγκαν που είναι κάτοχος πολωνικού διαβατηρίου οριστικοποίησε την αποδέσμευση από την Κάχα Λαμποράλ και σήμερα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Ο Ικαρος συμφώνησε με τον Αυστραλό σέντερ Αρον Μπέινς.

ΠΟΛΟ: Η Εθνική νεανίδων νίκησε χθες, στη Μαδρίτη, τη Μ. Βρετανία με 20-4 (5-2, 4-1, 8-0, 3-1) και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του πρωταθλήματος Ευρώπης. Τα τέρματα σημείωσαν οι Πλευρίτου 5, Στ. Χαραλαμπίδου 5, Ζάντου 4, Ι. Χαραλαμπίδου 2, Κότσια 2, Αλκ. Μπενέκου και Ι. Μπενέκου. Απόψε θ’ αντιμετωπίσει την Ιταλία.

ΒΟΛΕΪ: Η Εθνική παίδων υπέστη την πρώτη της ήττα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Αργεντινή. Εχασε από τη Γαλλία με 1-3 (25-19, 14-25, 20-25, 24-26) στον πρώτο της αγώνα για τους προημιτελικούς. Απόψε παίζει με τη Βουλγαρία, που χθες έχασε από την Ισπανία με 1-3. Η νίκη πλέον είναι απαραίτητη για να εξακολουθήσει να ελπίσει για πρόκριση στην τετράδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ενισχύθηκε περαιτέρω η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου. Απέκτησε την Αθηνά Δηλαβέρη από τον Παναθηναϊκό και τη διεθνή πασαδόρο Στέλλα Χριστοδούλου ως δανεική για έναν χρόνο, από τον Πανελλήνιο. Την προπονητική ευθύνη της ομάδας αναλαμβάνει ο Τέλης Σωτήρχος, που είχε εργασθεί ξανά στον Ολυμπιακό την περίοδο 2007-08. Στην ανδρική ομάδα επανέρχεται ο ακραίος Κώστας Ιωάννου, ο οποίος είχε αγωνισθεί και στο πρωτάθλημα του 2009-10.

ΤΖΟΥΝΤΟ: Με δύο νίκες επί της Στάνκεβιτς (Αρμενία) και Αΐτ Αλί (Μαρόκο) και μία ήττα από τη Βραζιλιάνα Σίλβα, που αναδείχθηκε 2η, η Ιουλιέττα Μπουκουβάλα έμεινε εκτός οκτάδας των 57 κιλών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που γίνεται στο Παρίσι. Αποκλείσθηκαν με ήττα στον πρώτο τους αγώνα στα 73 κ. οι Βίκτωρ Καραμπουρνιώτης (από τον Σλοβένο Γέρεμπ) και Γρηγόρης Ναζάροφ (από τον Ουκρανό Τίστσενκα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ απέκτησε τον Γιόναθαν Σέσμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή