Στους ομίλους μπήκε και ο ΠΑΟΚ με 1-1

Στους ομίλους μπήκε και ο ΠΑΟΚ με 1-1

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η καλή αρχήπου έκανε στην Τούμπα με τη νίκη του επί της Καρπάτι (2-0), είχε και τον ανάλογο επίλογο για τον ΠΑΟΚ που ήρθε ισόπαλος στην Ουκρανία (1-1) και προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το γκολ της Καρπάτι, ένα λεπτό πριν από τη λήξη του α΄ ημιχρόνου από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λούκας (ο Ετό ανέτρεψε τον Μπατίστα) προκάλεσε άγχος στους παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν έχασαν, όμως, την ψυχραιμία τους και ανασυντάχθηκαν ψυχολογικά στα αποδυτήρια. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά άντεξε στην πίεση των Ουκρανών στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης και διατηρώντας κατοχή της μπάλας, έφτασε στην ισοφάριση στο 55′. Από την εκτέλεση φάουλ του Λίνο, ο Μπαλάφας που είχε προωθηθεί, ισοφάρισε με πλασέ. Ο ΠΑΟΚ ανέκτησε τον έλεγχο του ρυθμού και το άγχος κυρίευσε τους γηπεδούχους που έμειναν και με 10 παίκτες από την αποβολή του Φεντέτσκα (69′). Στο 73΄ ακυρώθηκε γκολ του Γεωργιάδη, ως οφσάιντ.

ΚΑΡΠΑΤΙ: Μπογκατίνοφ, Οσίπκο, Κριστομπάλ, Κουντόμπιακ, Γκολόντιουκ (34΄ Γκραβτσένκο), Γκόμες, Μπάλαζιτς, Κάτσουκ, Φεντέτσκι, Λούκας, Μπατίστα.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Ετο, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Λίνο, Αρίας, Λαζάρ (88΄ Τσουκαλάς), Φωτάκης Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια (83΄ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης (90΄ Ρόμπερ).

– Στη σημερινή κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, η ΑΕΚ θα είναι στο β΄ γκρουπ δυναμικότητας και ο ΠΑΟΚ στο γ΄.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή