Με το δεξί ξεκίνησε ο ΠΑΟ στο πόλο

Με το δεξί ξεκίνησε ο ΠΑΟ στο πόλο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με νίκη ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός την «παρθενική» του παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο. Επιβλήθηκε στο Κότορ (Μαυροβούνιο) της ουκρανικής, Χάρκοβ με 7-6, μολονότι ηττάτο με 4-6. Είχε, πάντως, έξι σουτ στα δοκάρια κι ένα χαμένο πέναλτι. Σήμερα το πρωί θα παίξει με τη γαλλική, Μονπελιέ και το απόγευμα με την ουγγρική, Σέγκεντ.

Σε άλλο αγώνα του ομίλου, η ιταλική Ποζίλιπο έφερε 11-11 με τη Σέγκεντ. Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια: Πρίμορατς Κότορ – Ποζίλιπο, Σέγκεντ – Χάρκοβ, Ποζίλιπο – Μονπελιέ, Πρίμορατς – Χάρκοβ.

– Τη Βραζιλιάνα φουνταριστή, Λουίζα Καρβάλιο (γεννημένη το 1983) απέκτησε ο Εθνικός. Στον σύλλογο επέστρεψε η Εύη Τετζαλίδου, ενώ εντάχθηκαν και οι Ελ. Μαντζάνα, Ελ. Ασουμανάκη και Ρ. Φουστέρη. Παρέμειναν δε, οι Ξ. Λεοντσίνη (τερματοφύλακας), Κατ. Οικονομοπούλου, Σ. Ιωσηφίδου, Κ. Μπίσμπα, Χρ. Καραλόγου και Γ. Κουλιεράκη. Για την ανδρική ομάδα αποκτήθηκε ο φουνταριστός, Ακης Σταυρόπουλος.

– Μια μεγάλη μορφή της ελληνικής κολύμβησης, ο Ντικ Μπρούσαλης, κολυμβητής του Α.Ο. Π. Φαλήρου, «έφυγε» από τη ζωή πλήρης ημερών, στα 94 χρόνια του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 11.00, στο Α΄ Νεκροταφείο. Αναδείχθηκε οκτώ φορές πανελληνιονίκης στα 100μ. ελευθέρως και μία στα 400 ελευθέρως. Το 1937, στη Χάιφα (Ισραήλ) πέτυχε την εκπληκτική, για τα ελληνικά δεδομένα της εποχής, επίδοση 1.01.9 στα 100μ. ελευθέρως. Το ρεκόρ κατέρριψε 20 χρόνια αργότερα ο Φ. Αντωνακάκης με 1.01.6. Στην ίδια διοργάνωση πέτυχε ρεκόρ και στα 200 ελευθέρως με 2.31.2. Το ρεκόρ «έσπασε» το 1950 ο συναθλητής του στον ΑΟΠΦ, Αλ. Ζήσιμος με 2.29.8.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή