ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο αναμετρήσεις για τη Σούπερ Λίγκα

Με τη διεξαγωγή δύο αγώνων ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στην Κέρκυρα, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αγρινίου δίνει τον τρίτο της αγώνα σε διάστημα μιας εβδομάδας, καθώς την Τετάρτη υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης τον οποίο νίκησε με 1-0. Η σέντρα θα γίνει στις 17.15. Στις 19.30 ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο που προέρχεται από τη νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη επί του Αρη.

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΛΗ

Αγωνίζονται τρεις

Οι Ασλάν Ναμετίδης (60 κιλά), Εμζάριος Μπετινίδης (84) και Ανδρέας Τσεραχίδης (96) αγωνίζονται σήμερα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. Οι έξι πρώτοι κάθε κατηγορίας δίνουν θέση στη χώρα για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί αύριο.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύπελλο Ελλάδας

Η πρώτη αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών θα διεξαχθεί αύριο και περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια: 15.00: Πανερυθραϊκός – Κολοσσός Ρόδου, 17.00: Αίολος Τρικάλων – Περιστέρι, Διαγόρας – Ηλυσιακός, Φιλαθλητικός – Πανιώνιος, ΚΑΟ Δράμας – Πανελλήνιος, ΑΣΕ Δούκα – ΑΓΟ Ρεθύμνου, Ικαροι Σ. – Ικαρος Καλλιθέας, Ηράκλειο ΟΑΑ – Απόλλων Πατρών.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Τελική φάση

Με ημιτελικούς και τελικούς συνεχίζονται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών. Στη διοργάνωση, από ελληνικής πλευράς, αγωνίζονται οι κορυφαίοι κωπηλάτες, οι οποίοι διακρίθηκαν στο πρόσφατο παγκόσμιο.

ΠΟΛΟ

Ενα μικρό πρωτάθλημα

Το ισχυρότατο τουρνουά ανδρών, που παραδοσιακά διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ) λίγο καιρό πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος Α1 ανδρών, συνεχίζεται σήμερα στη Βουλιαγμένη με τους αγώνες: Από τις 10.00: Ν.Ο. Βουλιαγμένης – Ν.Ο. Πατρών, Ν.Ο. Χίου – ΠΑΟΚ, Εθνική Ελλάδος – Α.Ο. Π. Φαλήρου, Παναθηναϊκός – Πανιώνιος. Από τις 18.00: ΝΟΒ – ΝΟΧ, ΠΑΟΚ – ΝΟΠ, Εθνική – Παναθηναϊκός και Πανιώνιος – ΑΟΠΦ. Η εθνική ομάδα προετοιμάζεται για τους αγώνες της με την Σλοβακία, που θα κρίνουν την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος Ευρώπης του 2012.

ΤΖΟΥΝΤΟ

Ευρωπαϊκό «μικρών»

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων έως 20 ετών, που διεξάγεται στην πόλη Λόμελ του Βελγίου, αγωνίζονται σήμερα οι νεαροί τζουντόκα μας. Στην ιστορία του θεσμού, η Ελλάδα έχει κατακτήσει δύο χρυσά, τρία ασημένια και πέντε χάλκινα μετάλλια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή