ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ: Ιδανικά, για την Ελλάδα, άρχισε στη Βαρκελώνη (Ισπανία), το 14ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων. Ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος, ο μοναδικός Ελληνας που αγωνίσθηκε χθες, προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ, που θα γίνει την Πέμπτη, με 5,15μ. Σήμερα θα μετάσχουν σε προκριματικούς δύο Ελληνες. Στη σφαιροβολία, ο Δημήτρης Σενικίδης και στα 400μ. μ’ εμπόδια ο Γιάννης Λουλάς.

ΠΑΟΚ: Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τη ρουμανική Οτελούλ Γκαλάτσι στο Ντούρβερτ της Ολλανδίας. Σκόρερ των Ρουμάνων ο Μάριους Πένα στο 31′. Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των νεαρών παικτών που χρησιμοποίησε.

ΑΡΗΣ: Ο Νάτσο Γκαρσία κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας την ελευθερία του και ένα ποσό της τάξεως των 735 χιλιάδων ευρώ. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νίκου Παντίδου. Ο 21χρονος στόπερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Με αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα για τα επόμενα τρία χρόνια τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ: Σαφώς πιο βελτιωμένη είναι η κατάσταση της Μαρίας ντε Βιγιότα, η οποία βγήκε από την εντατική και συνομίλησε με την οικογένειά της. Ο Μαρκ Ουέμπερ υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τη Red Bull για τη σεζόν 2013, βάζοντας τέλος στις φήμες περί ενδεχόμενης μετακίνησής του στη Ferrari.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Οι Φανούλα Σταφυλοπάτη, Ηλέκτρα Σταυρογιάννη και Κέλλυ Σκλαβούνου θ’ αγωνισθούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων και νέων ιππέων στην ιππική δεξιοτεχνία, που αρχίζει σήμερα στη Βέρνη (Ελβετία).

ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: Στους χώρους του Carlton Club θα φιλοξενηθεί το «Σπίτι των Ελλήνων», το οποίο θα δημιουργηθεί από το «Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο», τη «Συμμαχία για την Ελλάδα» και το «Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας».

ΑΠΩΛΕΙΑ: Σε ηλικία μόλις 35 ετών απεβίωσε εξαιτίας καρδιακής προσβολής ο Πιτ Σάουερ, που είχε αγωνιστεί την περίοδο 1999-2000 στην ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή. Ο Αμερικανός κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ με φίλους του στη Νέα Υόρκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή