Στο Οικονομικών ο Ντέμης, στο Μόναχο ο Μάκος

Στο Οικονομικών ο Ντέμης, στο Μόναχο ο Μάκος

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ρύθμιση των οφειλομένων της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο αποτελεί άμεση προτεραιότητα για τους ιθύνοντες της εταιρείας. Ο Ντέμης Νικολαΐδης θα προσπαθήσει να πετύχει αποπληρωμή σε 120 δόσεις και γι’ αυτό έχει εντείνει τις επαφές του με το υπουργείο Οικονομικών.

Την ίδια ώρα οι Θωμάς Μαύρος και Ανδρέας Δημητρέλλος προσπαθούν να βρουν επιχειρηματίες για να βάλουν χρήματα στην ομάδα, ενώ διαπραγματεύονται (και αυτοί) με την εφορία για να μειώσουν τη δόση (1,2 εκατ. ευρώ) για το άρθρο 44.

Εν τω μεταξύ, στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γρηγόρης Μάκος συμπεριλαμβάνεται όρος σύμφωνα με τον οποίο αν η Μόναχο 1860 δεν καταφέρει να ανεβεί στην πρώτη κατηγορία, ο παίκτης θα μπορέσει να πάρει μεταγραφή σε άλλον σύλλογο, με τη ρήτρα του να ανέρχεται στις 300.000 ευρώ.

Σημειώνεται επίσης πως από τη μεταγραφή του στους Γερμανούς ο Πανιώνιος δεν θα εισπράξει ευρώ από τη ρήτρα μεταπώλησης ύψους 15%-20% που διατηρούσε, καθώς αυτή θα ίσχυε μόνο αν ο παίκτης έπαιρνε μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού που θα τερμάτιζε στην πρώτη 6άδα της κατάταξης.

Ο Ανέστης Αργυρίου δεν συμφωνεί με τον τρόπο καταβολής των 240.000 ευρώ που του οφείλονται (δηλαδή 120.000 ευρώ άμεσα και εν συνεχεία 10 δόσεις των 12.000 ευρώ) και δεν έχει αποσύρει την προσφυγή του.

Οι Γκερέιρο και Γκουντγιόνσεν ήρθαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για να λύσουν τα συμβόλαιά τους, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να απαλλαγεί από το 1,5 εκατ. ευρώ που της κόστιζαν μεικτά δύο παίκτες που δεν αγωνίζονταν.

Η Βέροια κατέθεσε πρόταση στον Καφέ για ένα χρόνο, με ετήσιες απολαβές ύψους 150.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή