«Σύμμαχος» και ο Νίνης στον Παναθηναϊκό

«Σύμμαχος» και ο Νίνης στον Παναθηναϊκό

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο πριν ξεκινήσει με την Πάρμα την προετοιμασία για τη νέα χρονιά, ο Σωτήρης Νίνης απέδειξε πως δεν ξεχνάει τον Παναθηναϊκό. Ετσι, έγινε μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, καταθέτοντας το ποσό των χιλίων ευρώ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα απ’ την ιστοσελίδα της: «Μπορεί ο Σωτήρης Νίνης να αποτελεί εδώ και λίγες εβδομάδες παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο μικρός δεν ξεχνάει την ομάδα που τον ανέδειξε. Ο «Σωτηράκης» μια μέρα πριν αναχωρήσει για την Ιταλία έγινε κι αυτός μέλος στην Παναθηναϊκή Συμμαχία καταθέτοντας το ποσό των χιλίων ευρώ. Αυτό που έχουμε να ευχηθούμε σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα και… εις το επανιδείν». Επίσης, την προσπάθεια της Συμμαχίας αναμένεται να στηρίξει και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα!

Στα αγωνιστικά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έριξε τους ρυθμούς την επομένη του φιλικού αγώνα με την Μπράουνσβαϊγκ στην Αυστρία. Απολύτως λογική ήταν η απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού να μην «τρέξει» τους ποδοσφαιριστές του χθες στο Σάλτσμπουργκ, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Ο Πάπε Σο και ο Αντρέ Πίντο, που είναι τραυματίες, ανέβασαν ρυθμούς, ενώ ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Στέργος Μαρίνος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Μάλιστα, ο γιατρός της ομάδας είχε τετ α τετ με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Την ίδια ώρα, αυξάνονται τα εμπόδια για την παραμονή του Κουίνσι στον Παναθηναϊκό, καθώς η Φορτούνα Ντίσελντορφ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς του Γκανέζου μεσοεπιθετικού στην Αλ Σάαντ. Οι «πράσινοι», που θέλουν να κρατήσουν τον Κουίνσι, έχουν καταθέσει πρόταση για δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, η Αλ Σάαντ προτιμά να τον πουλήσει.

Παράλληλα, γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να μεταβιβαστεί εντός της ημέρας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Χθες, δεν κατέστη εφικτό να συμβεί αυτό εξαιτίας ενός γραφειοκρατικού προβλήματος της τελευταίας στιγμής.

Ηδη έχουν «πέσει» οι υπογραφές τόσο από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, όσο και από εκείνην του Γιάννη Αλαφούζου και πλέον είναι καθαρά διαδικαστικό θέμα η αλλαγή στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή