ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ

Με ελπίδες στον τελικό της σφυροβολίας

Η 17χρονη Ηλιάνα Κοροσίδου αγωνίζεται απόψε στον τελικό της σφυροβολίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου εφήβων – νεανίδων, που διεξάγεται στη Βαρκελώνη (Ισπανία). Η νεαρή αθλήτρια, μεγάλη ελπίδα για το μέλλον του αγωνίσματος και του ελληνικού στίβου, προκρίθηκε ως 6η με 61,01 μ. Στην Ελλάδα ολοκληρώνονται το Σαββατοκύριακο τα διασυλλογικά πρωταθλήματα με τη διεξαγωγή των αγώνων σε τρεις ομίλους. Στον Αγιο Κοσμά θα τελεσθούν ο 4ος (σωματεία του Πειραιά, της δυτικής Αττικής και της ΕΑΣ Βοιωτίας / Εύβοιας) και ο 5ος όμιλος (ανατολική Αττική – Κυκλάδες και Τ.Ε. Αθήνας). Στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου θα γίνουν τα πρωταθλήματα του νησιού. Στο Αίγιο θα πραγματοποιηθούν σήμερα οι αγώνες «Αιγιάλεια». Αγώνες ρίψεων για βετεράνους αθλητές θα διεξαχθούν σήμερα, πρωί και απόγευμα, στην Κατερίνη.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγώνας χωρίς νόημα

Αγώνα διαδικαστικό δίνει σήμερα (19.00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά η Εθνική γυναικών με το Λουξεμβούργο για την τελευταία αγωνιστική του Ε΄ ομίλου των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ. Η ομάδα μας στην προηγούμενη αγωνιστική υπέστη καταδικαστική ήττα από την Ιταλία, στη Λατίνα.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αγωνίζονται τρεις

Οι Σταμάτης Καστόρης και Αντώνης Πούλιος στους παίδες και η Περσεφόνη Μοίρα στις κορασίδες αγωνίζονται σήμερα στα 5 χλμ. στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης σε ανοιχτό νερό των κατηγοριών ηλικίας, που τελείται στο Κοτσαέλι της Τουρκίας. Τα πανελλήνια πρωταθλήματα κλασικής κολύμβησης των κατηγοριών ηλικίας ολοκληρώνονται σήμερα στο ΟΑΚΑ (09.00 οι προκριματικοί, 17.00 οι τελικοί).

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Πέφτει η αυλαία

Στην Κύπρο ολοκληρώνεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ εφήβων – νεανίδων, στο οποίο αγωνίζονται και ελληνικές ομάδες. Στον Σχινιά συνεχίζεται το 4ο τουρνουά των Μάστερς του πανελληνίου πρωταθλήματος.

ΠΟΛΟ

Συνέχεια στην Α2

Η τελική φάση της Α2 πόλο ανδρών συνεχίζεται σήμερα με τους αγώνες: Βόλος: Ομιλος ανόδου (θέσεις 1η-6η): 10.00: ΟΥΚ Βόλου – Γ.Σ. Ηλιούπολης, 11.00: ΑΝΟ Γλυφάδας – Ηρακλής, 12.00: Ηλυσιακός – ΝΑΟ Κέρκυρας, 19.00: Ηρακλής – ΟΥΚ, 20.00: ΓΣΗ – Ηλυσιακός, 21.00: ΝΑΟΚ – ΑΝΟΓ. Πάτρα: Ομιλος καθόδου (θέσεις 7η-12η): 11.00: Τρίτων Αμαρουσίου – Ν.Ε. Πατρών, 12.00: Ποσειδών Ιλισίων – ΟΦΗ, 13.00: Ν.Ο. Λάρισας – Ν.Ο. Σύρου, 19.00: ΟΦΗ – Τρίτων, 20.00: ΝΕΠ – ΝΟΛ, 21.00: ΝΟΣ – Ποσειδών.

ΡΑΛΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

«Ανοίγουν πανιά»

Με τη συμμετοχή των καλύτερων σκαφών ανοιχτής θάλασσας της χώρας αρχίζει σήμερα από το Φάληρο (11.00) το 49ο Ράλι Αιγαίου, το οποίο διοργανώνει ο Πανελλήνιος Ομιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης. Τα σκάφη θα διασχίσουν απόσταση 146 ν.μ. και θα τερματίσουν στα Χανιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή