ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΕΚ: Τη διάθεση του Γιάννη Ιωαννίδη να δρομολογήσει λύση για τις οφειλές των ομάδων στην εφορία επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος συνομίλησε μαζί του για το θέμα στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος. Το ραντεβού ορίστηκε για τα μέσα της εβδομάδας.

ΣΤΙΒΟΣ: Με δύο θέσεις στην οκτάδα, ολοκληρώθηκε η παρουσία των Ελλήνων στο 14ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων, που έγινε στη Βαρκελώνη. Ετσι, συνολικά είχαμε τρεις συμμετοχές σε τελικούς. Η 17χρονη Ηλιάνα Κοροσίδου, που είναι αθλήτρια της κατηγορίας κορασίδων, αναδείχθηκε 5η με 63,32 μ. (πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων). Στο τριπλούν ο Νίκος Τσιώκος κατετάγη 8ος με 15,91 μ. Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, ο Πατεράκης έτρεξε τα 200 μ. σε 20.99. Ο 58χρονος σφυροβόλος Βασίλης Μαγγανάς, σε αγώνες ρίψεων που έγιναν στην Κατερίνη εις μνήμην του Τάκη Παρασκευόπουλου, έριξε με το ανδρικό όργανο 50,45 μ.

ΠΑΛΗ: Με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών αρχίζουν σήμερα στο Κατοβίτσε τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παίδων και κορασίδων. Στην Πολωνία θα αγωνιστούν οι: Ελευθέρα: Θ. Καλανίδης (50 κ.), Φ. Παπαδάκης (58), Γκ. Ματσουκατίδης (69), Κ. Δανιηλίδης (63), Ηλ. Κύδρος (76), Γ. Στριλίγκας (85), Αθ. Καπαθανασίδης (100) και Ελ. Λιάτσου (60), Λ. Σκύφτου (65), Ειρ. Γαβρανίδου (70). Ελληνορωμαϊκή: Π. Σισμανίδης (50 κ.), Π. Ξυνόπουλος (58), Ν. Ευστράτιος (63), Μ. Αζωίδης (69), Β. Διαμαντίδης (76), Στ. Καταβελάκος (85) και Νιαζί Ιμπίς (100).

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Την 8η θέση κατέλαβε η Ελλάς στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού νερού εφήβων – νεανίδων και παίδων – κορασίδων, που διεξήχθη στο Κοτσαέλι της Τουρκίας. Την καλύτερη θέση ατομικά (6η) κατέκτησε ο Βαγγέλης Τσιραπίδης στα 7,5 χλμ. εφήβων.

ΠΟΛΟ: Ο ΓΣ Ηλιούπολη, για πρώτη φορά στην ιστορία του, και ο ΝΑΟ Κέρκυρας, μετά πέντε έτη, ανήλθαν στην Α1 ανδρών. Υποβιβάστηκαν στη Β΄ εθνική κατηγορία ο ΝΟ Σύρου και ο Ποσειδών Ιλισίων.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Βαριά ήττα με 90-68 υπέστη από τη Γερμανία η Εθνική νέων στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Σλοβενίας.

ΒΟΛΕΪ: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση των Μίλαν Γιούρισιτς (Σερβία), Θ. Μαρούλη, Τζ. Ποτόσνικ (Σλοβενία), Ν. Σμαραγδή και Γ. Στεφάνου. Στον Φοίνικα Σύρου θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο ο Ηλίας Λάππας.

ΑΡΗΣ: Την απόκτηση του 23χρονου Ανδρέα Ηρακλή για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Στην ομάδα της Τρίπολης θα αγωνιστεί την επόμενη περίοδο ο Πάπα Σαλίφα Σανκαρέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός έχει περάσει από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αρη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή