Πουλάει… απεγνωσμένα και τον Λεονάρντο η ΑΕΚ

Πουλάει… απεγνωσμένα και τον Λεονάρντο η ΑΕΚ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παρατεταμένη οικονομική λειψυδρία που υπάρχει στην ΑΕΚ, έχει φρενάρει, εκτός των άλλων και τις διοικητικές εξελίξεις. Η προγραμματισμένη από την 4η Ιουλίου γενική συνέλευση δεν θα διεξαχθεί ούτε σήμερα, καθώς δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις και η διοίκηση θα μείνει ως έχει.

Η επίσημη δικαιολογία θα είναι η μη απαρτία των μελών και θα μεταφερθεί για τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Εάν μέχρι τότε υπάρξουν θετικά μηνύματα τότε θα προκηρυχθεί αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ με μεγαλύτερο ποσό και με την τιμή να παραμένει στο 1,20 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, χθες η ομάδα έκλεισε ένα ακόμη μέτωπο εν όψει της αδειοδότησης του Αυγούστου από την ΕΕΑ. Μετά τους διακανονισμούς για λύσεις συμβολαίων και τις συμφωνίες με τους Αργυρίου, Βάργκας ώστε να αποσύρουν τις προσφυγές τους, η «Ενωση» τα βρήκε και με τον Στιβ Μπέλεκ στο θέμα των δεδουλευμένων του, τα οποία, βέβαια, δεν υπερβαίνουν τις 50.000 ευρώ.

Σε καλό δρόμο, εξάλλου, είναι το ενδεχόμενο πώλησης του Λεονάρντο, ο οποίος φαίνεται πως θα το κάνει ταξίδι στη Νότιο Κορέα με τις Νταεγού και Χιουντάι (έχει τις περισσότερες πιθανότητες) να θέλουν να τον αποκτήσουν. Ο ίδιος ο παίκτης παρουσιάζεται σίγουρος για τη μεταγραφή του, η οποία εάν πραγματοποιηθεί, η ΑΕΚ ενδέχεται να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στις 800.000 με 900.000 ευρώ!

Στα μεταγραφικά, ο 20χρονος επιθετικός Νίκος Καρέλης, που έχει μείνει ελεύθερος από τον Εργοτέλη, αρέσει στους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να γίνει κρούση για την απόκτησή του.

Επίσης, έχει γίνει προσέγγιση με δύο παίκτες της Καλλιθέας. Τους Χρήστο Αρκούδα και Γιώργο Κουτρουμπή, οι οποίοι προέρχονται από μία πολύ καλή σεζόν. Ο Αρκούδας αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, με καλές προωθήσεις, είναι γεννημένος στις 16 Ιουνίου του 1990 και είναι ελεύθερος.

Ο Κουτρουμπής, που έχει γεννηθεί στις 10 Φεβρουαρίου του 1991, είναι κεντρικός αμυντικός με δυνατό σημείο το ψηλό παιχνίδι. Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο και έτσι είναι ήδη σε θέση να μιλάει με ομάδες και να διαπραγματεύεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή