Νέα σελίδα γυρίζει ο Παναθηναϊκός

Νέα σελίδα γυρίζει ο Παναθηναϊκός

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιστορική μέρα είναι η σημερινή για τον Παναθηναϊκό. Το μεσημέρι, λίγο μετά τις 12.00, στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» και πλέον ο κόσμος θα είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση: «Οι μετοχές περνούν στα χέρια του σωματείου και ο κόσμος του τριφυλλιού γίνεται ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της ομάδας. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, θα γίνει η τελική επαφή του Γιάννη Αλαφούζου με την πλευρά Βαρδινογιάννη για την οριστική μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, δίχως αντάλλαγμα. Παρόντες θα είναι και οι εκπρόσωποι του Τύπου, προκειμένου να σφραγίσουν με εικόνα και ήχο την ιστορική αυτή μέρα για τον Παναθηναϊκό και το ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας».

Στο μεταγραφικό κομμάτι, η έκτη φετινή προσθήκη είναι προ των πυλών, καθώς αναμένεται στην Αθήνα, σήμερα το απόγευμα, ο Μπρούνο Φορναρόλι. Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που είχαν παρουσιαστεί, ενημέρωσαν τη Νασιονάλ ότι θέλουν τον παίκτη και ο Ουρουγουανός αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, αύριο, είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

Ανοιχτό εξακολουθεί να μένει το θέμα της παραμονής του Κουίνσι. Χθες υπήρξε νέα επαφή, σε πολύ καλό κλίμα, του Δημήτρη Γόντικα με την πλευρά του παίκτη και αν ξεπεραστούν τα προβλήματα που προβάλλει η ομάδα του, Αλ Σαντ, τότε θα προχωρήσει η ανανέωση του δανεισμού του. Ο Παναθηναϊκός δείχνει να κερδίζει τον μεταγραφικό αγώνα από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία έδειχνε το φαβορί για την απόκτηση του Γκανέζου και σήμερα προετοιμάζεται για να την αντιμετωπίσει και εντός των τεσσάρων γραμμών σε φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωμα. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Αντρέ Πίντο, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα από το φιλικό με την Ελ Γιαΐς, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποια ανησυχία για την κατάστασή του. Ατομικό ακολούθησαν για άλλη μία ημέρα και οι Σο και Σισοκό.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε συνομιλία με τους τρεις ποδοσφαιριστές για να μάθει την κατάστασή τους, αλλά και με τους δύο επιθετικούς της ομάδας, τους Πετρόπουλο και Τοτσέ.

Δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας έκανε ο Ορέστης Καρνέζης. «Οσο περνάει ο καιρός, θα είμαστε πιο έτοιμοι. Νομίζω ότι φέτος υπάρχει μεγαλύτερη ομοιογένεια. Το πρωτάθλημα θα εξαρτηθεί από εμάς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% και απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να κάνουμε εύκολα τα παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέπεις καταστάσεις και πράγματα. Πρέπει να προσπαθείς συνέχεια. Ολοι πρέπει να παλέψουμε», ανέφερε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή