Επι σκοπον

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά την κλήρωση των αγωνιστικών του πρωταθλήματος, η NOVA, που έχει την αποκλειστική μετάδοση των συναντήσεων, ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να δείχνει, αν υπάρξουν, τα επεισόδια. Η συνδρομητική τηλεόραση «πατάει» στη «φιλοσοφία» της UEFA, την οποία δικαιολογεί πως έτσι προστατεύει το προϊόν της. Υπάρχει μία λογική, αρκεί βέβαια να μη φτάνουμε στα άκρα. Διότι η τηλεόραση και το ραδιόφωνο, όπως και οι εφημερίδες, πέρα και πάνω απ’ όλα είναι ενημέρωση. Και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί στον πολίτη, ο οποίος πληρώνει γι’ αυτό, να του κρύβει την είδηση. Ακόμα και όταν αυτή δεν είναι ευχάριστη. Διότι, ειδικά σε μία εποχή που οι εικόνες μεταδίδονται ακόμα και από κινητά τηλέφωνα, δεν μπορεί ο τηλεθεατής να μαθαίνει πως υπάρχουν συμπλοκές σε ένα γήπεδο και ο σχολιαστής, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη, να του περιγράφουν την… πανσέληνο στον αττικό ουρανό. Διότι ο πολίτης όχι μόνο θα μάθει σε λίγα δευτερόλεπτα τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, αλλά επιπλέον θα χάσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη του στο μέσον που μεταδίδει το παιχνίδι και το οποίο του κρύβει την αλήθεια.

Γι’ αυτό ας το ξανασκεφτούν οι αρμόδιοι στο συνδρομητικό κανάλι. Ισως με την κάλυψη των γεγονότων να φαίνονται και τα πρόσωπα των ταραξιών. Γεγονός που βοηθάει την αστυνομία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή