Ο Ζαρντίμ στο… μικροσκόπιο του Κάρολ

Ο Ζαρντίμ στο… μικροσκόπιο του Κάρολ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ρόι Κάρολ έχει την εμπειρία από τη συνεργασία του με σπουδαίους προπονητές, όπως ήταν ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον, προκειμένου να «σκιαγραφήσει» τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Εχοντας δουλέψει μαζί του επί δώδεκα ημέρες στο Ανενκιρχ της Αυστρίας, ο Κάρολ προχώρησε σε μία σύγκριση του Πορτογάλου τεχνικού με τον προκάτοχό του, Ερνέστο Βαλβέρδε. Και το συμπέρασμά του ήταν πως πρόκειται για δύο προπονητές οι οποίοι θέλουν να παίζουν επιθετικά οι ομάδες τους.

«Το έχουν αυτό οι Πορτογάλοι και οι Ισπανοί. Οσο καιρό τον έχω δει εγώ στην ομάδα τώρα που μας προπονεί, έχει κάποιες πολύ καλές και καινούργιες ιδέες και περιμένουμε πώς και πώς για να ξεκινήσει η νέα περίοδος και να τα βγάλουμε στο γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά ο γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων».

Μάλιστα, σχολίασε την προσπάθεια που κάνουν ο ίδιος και ο Μέγερι για να κερδίσουν θέση βασικού: «Μακάρι να υπήρχαν δύο θέσεις τερματοφυλάκων στην ομάδα, αλλά δυστυχώς υπάρχει μόνο μία. Το σημαντικό για έναν τερματοφύλακα, επειδή πάντοτε ξεκινάς από το μηδέν, είναι να είσαι πάντα στην καλύτερη κατάσταση για να διεκδικήσεις τη θέση του βασικού».

Την ίδια ώρα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ περιμένει τη διεξαγωγή των τριών φιλικών αγώνων με τις Φαρένσε, Μπράγκα και Νιούκαστλ που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα στην Πορτογαλία, ώστε να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για το σύνολο των παικτών. Ουκ ολίγες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, πάντως, θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους κάποιους εκ των Χαβίτο, Τάτου, Σουμπίνιο, Ντιελνά, Παπάζογλου σε περίπτωση κατά την οποία ο Ζαρντίμ εισηγηθεί τον δανεισμό ή την παραχώρησή τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή