Επι σκοπον

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα επικοινωνιακά επιτελεία των ομάδων εξακολουθούν να κάνουν την τρίχα… τριχιά. Και σ’ αυτό βρίσκουν «συμμάχους» μία μερίδα του αθλητικού Τύπου. Οταν οι περισσότερες ΠΑΕ περιμένουν να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο, για πολλοστή φορά, με την ελεημοσύνη από το κράτος, τα υπό μεταγραφή ονόματα ξένων παικτών που παρελαύνουν από τα πρωτοσέλιδα, αυξάνονται καθημερινά.

Και το χειρότερο είναι, πως κάποιοι από αυτούς συνοδεύονται από επιθετικούς προσδιορισμούς υπερθετικού βαθμού, ως προς την αξία τους. Γεγονός που αν μη τι άλλο προκαλεί φρούδες ελπίδες στους οπαδούς τους.

Φυσικά, όταν πληρώνεις πολλά λεφτά για έναν ποδοσφαιριστή δεν είναι δεδομένο, πως θα προσφέρει βάσει της αξίας του.

Ομως, είναι απαραίτητο, για να μην υπάρξει αργότερα η μεγάλη απογοήτευση εκ μέρους των οπαδών, που πίστεψαν στα λεγόμενα και γραφόμενα κάποιων, οι ίδιοι οι παράγοντες να πουν την αλήθεια. Κι αυτή δεν είναι άλλη, από το ότι θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν, πως βασικό μέλημα όλων των ΠΑΕ είναι η οικονομική βιωσιμότητα. Οπως λένε και στα χαρτιά, «πρώτα σώζεις την παρτίδα και μετά την κερδίζεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή