Σφίγγει η θηλιά γύρω από την ΑΕΚ

Σφίγγει η θηλιά γύρω από την ΑΕΚ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ντόμινο των προβλημάτων καλά κρατεί στην ΑΕΚ. Με ομάδα που απαρτίζεται κυρίως από ερασιτέχνες παίκτες και με… μύρια οικονομικά προβλήματα, ήρθε ακόμη ένα το οποίο δεν αποκλείεται να δώσει στην ομάδα τη χαριστική βολή. Η ΠΑΕ προσπάθησε να εκδώσει χθες εγγυητική επιστολή που είναι απαραίτητη για τον φάκελο που θα καταθέσει την Πέμπτη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά καμία τράπεζα δεν δέχτηκε να την εκδώσει από τη στιγμή που η εταιρεία δεν έχει εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Ο φάκελος θα είναι ήδη ελλιπής και αν απουσιάζει και η εγγυητική επιστολή, τότε η συμμετοχή της Ενωσης στο επόμενο πρωτάθλημα θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά αβέβαιη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, δίνει μάχη με τον χρόνο και βρίσκεται σε επαφή με τη Σούπερ Λίγκα για τον φάκελο που θα κατατεθεί στο υπουργείο Οικονομικών με τις προτάσεις των ΠΑΕ για τη ρύθμιση των χρεών.

Παρά το αβέβαιο μέλλον της Ενωσης, ο Βαγγέλης Βλάχος συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας και, μάλιστα, ελπίζει σε άμεση ενίσχυσή της. Οι Βαγγέλης Μόρας και Βαγγέλης Μάντζιος εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο να φορέσουν την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά η μεταγραφή τους δεν εξαρτάται μόνο από αυτούς, αφού η ομάδα παραμένει ακόμα… μετέωρη.

Η μόνη ευχάριστη είδηση για τον τεχνικό της Ενωσης ήταν η ενσωμάτωση στην προετοιμασία του Μαυρουδή Μπουγαΐδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή