Ανακοίνωσε τον Γκρέκο, συμπληρώνεται το παζλ

Ανακοίνωσε τον Γκρέκο, συμπληρώνεται το παζλ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ερυθρόλευκη φανέλα με το 27 ανήκει πλέον στον Λεάντρο Γκρέκο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 26χρονου Ιταλού μέσου απ’ τη Ρόμα, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιό συνεργασίας με τους νταμπλούχους. Με δηλώσεις του, ο Γκρέκο εξέφρασε την ικανοποίησή του για το νέο βήμα στην καριέρα του. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και φυσικά αυτό με γεμίζει ευτυχία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ», είπε χαρακτηριστικά το νέο απόκτημα των «ερυθρόλευκων».

Και πρόσθεσε: «Τον κόσμο του Ολυμπιακού τον είδα και πριν από δύο χρόνια όταν είχα έρθει εδώ παίζοντας για τη Ρόμα και είναι κάτι πραγματικά φανταστικός. Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της». Να σημειωθεί πως ο Γκρέκο είναι το έβδομο απόκτημα των «Πειραιωτών», μετά τους Ντιελνά, Σιόβα, Μανωλά, Βλαχοδήμο, Καραγκούνη και Γιαννιώτη.

Παράλληλα, η διοίκηση του Ολυμπιακού σε συνεργασία με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, κινείται για την αγορά ενός ακόμη μέσου, καθώς και ενός στόπερ απ’ το εξωτερικό, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές στην καλοκαιρινή περίοδο. Στη λίστα των νταμπλούχων υπάρχουν πολλά ονόματα και εντός των ημερών ο Πορτογάλος τεχνικός θα καταλήξει στους παίκτες που θα ήθελε να έχει μαζί του στην ομάδα του Πειραιά.

Τέλος, ο Ολυμπιακός επικράτησε χθες σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Σάο Λουίς» του Φάρο, της Φαρένσε με 3-0. Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Πάντελιτς με πέναλτι (39΄) και τα υπόλοιπα δύο, ο Αμπντούν, με πέναλτι στο 80΄ και σουτ στο 89΄. Αύριο και την Παρασκευή, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Μπράγκα και τη Νιούκαστλ αντίστοιχα στο Αλγκάρβε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή