Ποιοτική προσθήκη με Μασιούλις ο Παναθηναϊκός

Ποιοτική προσθήκη με Μασιούλις ο Παναθηναϊκός

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μέχρι πρότινος άδειο ρόστερ του Παναθηναϊκού, γεμίζει μέρα με τη μέρα, δίνοντας σάρκα και οστά στην ομάδα του «τριφυλλιού» της νέας περιόδου. Μετά τους Μπράμο, Σχορτσανίτη, Πάνκο και Ούκιτς, ήρθε η σειρά του Γιόνας Μασιούλις να ντυθεί στα πράσινα και να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Ρομέιν Σάτο. Ο 27χρονος διεθνής Λιθουανός φόργουορντ προέρχεται από ένα πολύ καλό προολυμπιακό τουρνουά στο οποίο έδειξε πως έχει συνέλθει πλήρως από την εννιάμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Πρόκειται για παίκτη με αρκετά καλά σωματικά προσόντα και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας από μέση και μακρινή απόσταση.

«Νιώθω έτοιμος να αποτελέσω κομμάτι αυτής της μεγάλης ομάδας. Είναι τιμή για μένα να παίξω για τον Παναθηναϊκό και αυτό που θα ήθελα είναι να συνεχίσει να κατακτά τίτλους, όπως κάνει τόσα χρόνια. Είναι αυτό που έχουν συνηθίσει όλοι να κάνει ο Παναθηναϊκός και σίγουρα δεν θέλουμε να το αλλάξουμε. Γνωρίζω ότι οι συνθήκες είναι διαφορετικές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια», τόνισε μεταξύ άλλων ο Λιθουανός άσος.

Μετά τα δύο απανωτά μεταγραφικά χτυπήματα (Ούκιτς, Μασιούλις) ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο θέμα της παραμονής του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος ακόμη δεν έχει λάβει την τελική απόφασή του. Το όνομα του 27χρονου φόργουορντ, πάντως, δεν έχει σβηστεί από τη λίστα του Ολυμπιακού, ενώ πάντα υπάρχει και η προοπτική της Ούνιξ Καζάν. Οι «ερυθρόλευκοι» τηρούν στάση αναμονής, αφού το ρόστερ τους δεν χρειάζεται πολλές προσθήκες. Μία εκκρεμότητα τελειώνει οριστικά σήμερα με θετικό τρόπο, αφού ο Εϊ Σι Λο δεν έφερε κάποια πρόταση από το ΝΒΑ και αυτόματα το συμβόλαιό του ανανεώνεται με τους «Πειραιώτες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή